Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
robyeger #108 üzenetére
Nem, szerezni nem tudok, szamon vannak tartva. Desktop procit meg nem is kuldenek nekem, csak workstationt (szal amibol legalabb 2-t lehet egy gepbe rakni). Meg amugy is gep is kene hozza, es abbol is csak workstationok vannak. Amugy munkabol kifolyolag kapom oket.
[Szerkesztve] -
lenox
veterán
válasz
robyeger #106 üzenetére
En nem akartam 8 magnal kevesebbrol beszelni, teljesen mas dolog 4 core-nal megtomni a buszt, mint 8 core-nal. Mivel elvileg holnap kijon a vambol a Clovertownos gepem, igy mostmar majd eloben tudom vizsgalni.
Mivel már a nagyobb órajelű Woodcrest-ek is 1333 FSB-sek, egyértelmű, hogy majd a Clovertown-oknál is min. annyi lesz. Lehet hogy desktop platformra szánt Kentsfield maggal kevered?
Nem keverem, es ez nem igy mukodik, a Clovertownban 2 chip van egybe tokozva, ezert mindkettot ra kell kotni ugyanarra a buszra, egyelore nem sikerult megoldaniuk csak 1066-on a mukodest. De meg nincs is kiadva, ugyhogy addigra lehet, hogy meg lesz oldva 1333-on is. De egyelore nincs, es ebben az allapotban az a mondas, hogy nem varnak nagy benchmark eredmeny novekedest, hiaba a tobb core, mert nem lesz nekik eleg adat. Persze a benchmarkok leginkabb az ujsagirokat erdeklik, engem meg leginkabb az, hogy az en proggim hogy fut, szal majd meglatjuk. -
robyeger
addikt
Őszintén; én nem néztem meg, hogy mi volt a vitátok kiinduló pontja, de ha sávszélességeket, késleltetés, 1szálas vs. több szálas adatfeldolgozást akartok vizsgálni nem kell mindjárt 8magnál kezdeni, a quad core rendszereken is már jól vizsgálható(látható), kb. mi vár ránk még több magnál.
Mivel már a nagyobb órajelű Woodcrest-ek is 1333 FSB-sek, egyértelmű, hogy majd a Clovertown-oknál is min. annyi lesz. Lehet hogy desktop platformra szánt Kentsfield maggal kevered? -
Déta
tag
Na most egy kérdés. A több szálas alkalmazás ugye arról szól, hogy ha az egyik proci nem bírja a számolást, tehát szakadozna az adatfolyam/feldolgozás, akkor a túlcsordult rész átirányítódik a másik magra. Namármost, ez mind szép és jó, de akkor nagy a gyanúm, hogy hamar kipurcan az elsődleges mag, mert hát ugye, az 100-on pörög...
Nem lenne jobb, ha leosztva kezelnék az adatot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest