- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokesz007
aktív tag
Hát már bocs de ha jól olvasom vissza magam, nem is írtam ilyet....
mért szerinted egy ilyen mütyűr arra való h full brutál gépet csinálj beőle, lanpartyról meg kivágnak, mert senki nem tud úgy gamelni, h mellette porszívóznak
értem már, rájöttem, mindenki elmondta, h szerinte miért jobb és hiszek nekik, de te itt jössz olyan dolgokkal, aminek semmi köze nincs a kérdésemhez, vagy lagalábbis nem érzem.....
khmmmm....
nw8240 (M760+2gb ram+V5000 vga+60gb 7200rpm-es vinyó+WUXGA kijelző) ez a notim, és mikor mindenki vinyított, h a FEAR mindenkinek milyen szarul megy, a notimon simán ment natív felbontásban és kb 60-40% ban (high-med) beállításokkal....
jah és még annyit, egy professzionális gépet meg egy gamer gép nem fog soha megközelíteni, ez kb egyenértékű inteligenciával rendelekző mondat volt mint amit te írtál....
üdv néked -
dokesz007
aktív tag
Én értem már, h mi a jó benne, meg márka (aham a Dell, ugye az neves márka ha jól tudom, na most nálunk annyi baj volt ezekkel, h kösz, nem márka kell, hanem minőség, és nem mindíg jár együtt a kettő)...
Csak 1 dolog merült fel bennem, ha kipurcan az alaplap, vagy véletlenül szerelésnél sérül a hűtő, honnan szerzel hozzá alkatrészt????
Mert azért a ''hagyományás'' pc-hez majdhogynem bármelyik boltban vehetsz bármit....
Tényleg nem akarok kötözködni, de szerintem kicsit rossz irányba indult el a teljesítményhajszolás a kisgépeknél....Mert azért valjuk be 150roppnál kezdesz (ház+deszka+hűtés), crossfire rendszer legalább 250e, procc min 50-60e memó végtelennagy pénz lehet, legalább 500-600e-re jön ki ha mindent belerax amit lehet....jah és elég valőszínű, durva lehet a hangja, hisz a hűtésen nem nagyon tudsz variálni....
LENOX:
szerintem az aláírásomban szereplő notimmal jobban tudnék villogni mint ezzel...
[Szerkesztve] -
dokesz007
aktív tag
azt értem, h ha htpc-nek vagy kis lightos gépnek használod, de ez egy zsebrambó horibilis pénzért....
ráadásul egy noti hátrányát hordozza a bővíthetőség terén...
bevallom egyszer én is majdnem rászántam magam, de végiggondolva SZÁMOM-ra több a hátránya, akkor még nem csináltak ilyen brutál gépeket....
nem akarok kukacoskodni, csak kíváncsi vagyok, h ki mire használja ezeket a fél noti/fél asztali pc-ket -
dokesz007
aktív tag
Szép szép, de 150e egy ilyenért szerintem nagyon sok, akinek van barbone-ja az meséljen nekem egy pár szóban miért jobb egy ilyen gép hiszen ennyiből egy csúcskategóriás passzív tápot+házat+alaplapot meg lehet venni.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Villanyszerelés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged