- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya25
őstag
Nem azt mondtam, hogy napi 8 órában a munkahelyen ezt kellene kuksizni, meg nem azt hogy egész éjszakán keresztül ezen kell CS-zni, hanem hogy a hordozhatóság (méret, súly) és teljesítmény jó keveréke. Nyilván ha valaki sok órán kersztül dolgozik egy gépnél az nem ezt választja, viszont aki elmegy egy projektoros bemutatót tartani az nem szívesen cipel magával egy 2x ekkora súlyú gépet.
Az én notimban pl az zavar leginkább, hogy a ventillátor szinte folyamatosan teker, alig halkul el, ha meg hajtom valamivel, akkor meg beindul a szélkavaró benne, mint az őrület.
Hát a tábla PC az egy kicsit más már, az egy spec kategória. Olyat csak akkor vennék ha 1 cm vastag lenne (meg ha lenne rá egyáltalán szükségem). -
Petya25
őstag
Van notebookom és tudom mennyi mennyire nehéz tud lenni, ha cipelni kell hosszabb távon. Ez a noti viszont jó választás annak, aki gyakran mozog vele és a teljesítmény is kell neki. Szerintem egy ideális választás, mind otthoni, mind céges használatra.
Játékra úgyis a Clevo 19''-os sli-s go 7800GTX kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest