Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyaralasptt

csendes tag

válasz bambano #18 üzenetére

2.) A mindent gondolom azt jelenti, hogy a forrast kell kiadni, ami java eseten szerintem nem igazan gond (decompilerek miatt), bar ha nativ reszek is vannak a kodban, akkor mas a helyzet. Mindenesetre en open source parti vagyok (mondjuk, lehet vannak a GPL-nek mas elemei is, amit a gyartok nem szeretnek :F ).
    3.) Ahogy leirtam a nb. rohadtul nem tamogatja az ora 10-et, max annyit sikerult benne elernem, hogy lekerdezeseket tudtam kuldeni (de ehhez telleg semmi nem kell, csak egy jdbc-driver meg egy szovegbeolvaso). A jdbc driver nem a sun hibaja (a drivert a dbm provider kesziti, a jdbc csak interfeszleiras). A postgresql-t szerencsere meg nem kellet hasznalnom, de mar hallottam rola egy-ket horror tortenetet, mysql-t meg csak miniatur egyetemi projktben hasznaltam.
    4.) Pont ezt teszem, es legalabb egy ev volt mire kisebb cuccot ossze tudtam dobni, viszont miutan atragja magat az ember azon a sok doksin, mar tenyleg csak kattogtatni kell :). Egyebkent is csak kattogtatni kene a creatorban, ha az a szar nem allna folyton fejre es a kodgenerator resze normalisan mukodne, igy viszont rohadtul bele kell latni a dolgokba, hogy megtalald, hogy mit ganyolt ossze mar megint az XML-ekkel. A php az en eletembol szerencsere kimaradt (egy-ket egyetemi hazi azt kesz) es kisebb cuccokra tenyleg alkalmasabb (hamarabb elsajatithato), viszont most mar semmi penzert nem kodolnek benne (szerencsere uzleti projektek kozott egyre kevesebb a mysql+php kombo).
    5.) Es mi a f@szert kell regisztralni, ha csak doksit ill. jdbc drivert akarok letolteni? Az a tetves driver ugyis csak oracle db-hez jo. Mondjuk a sunrol se tudsz mindent leszedni sdn reg. nelkul :( . Szoval az ORACLE-ra vonatkoztoan akkor felig visszavonom amit allitottam.
    Ez a reg. dolgot sose ertettem, pl. LG, Samsung stb (asszem a Logitech jo pelda az ellenkezojere). Ha sw kell a tetves hw-ukhoz, ami raadasul csak az o hw-ukre megy fel, tehat mar megvettem, akkor miert akarnak meg turaztatni? Ugyhogy trashmail, azt csokolom...dogoljenek meg.

Új hozzászólás Aktív témák