- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
Aktív témák
-
Jozsef
csendes tag
A linux miatt nem biztos hogy nagyon nepszeru lesz. Nem problemazik a Windowssos asztali gepekkel?
A mostani palmom jol huz, kulonosen, miota vettem hozza billentyuzetet es USB kabelt. A billentyut csak akkor kapom elo, mikor le tudok ulni, Pl. potya telefonalaskor a fonokom asztalanal, es terulj asztalkam van egybol Outlookbol, hamarabb szet-ossze pakolva, mint a laptopot.
Ez a megoldas viszont csak azert elonyos, mert igy hasznaltan (csak a Palm es a Modem volt hasznalt) eredeti Palm modemmel egyutt 200 USD korul megusytam. Lehet webezni ezzel is, AZ OLVASASHOZ MEG NEM KELL FELBONTAS csak nagy memoria. Na az nincs a Palmon, de 600-700 oldal rafer, ha programok is vannak fonn.
Tovabbi elony AMIERT IMADOM hogy nagyon konnyu, lapos, napokig megy egy toltessel, es otthon hagyhatom az extrakat, ha pl. buliba megyek, megis tok Nokiarol stb cimet fogadni-kuldeni infran.
A linuxrol irjon valaki, abbol ZUUD vagyok.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nyaralás topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest