- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
Nem gondolom azt, hogy kicsinyesség az a pénzösszeg, amivel nevezett cégek megvágják a vásárlóikat. Ez egy.
Kettő: hiába viselkedsz Te tisztességesen az üzletben, ha szintén fentebb említett cégek nem így viselkednek - lásd Microsoft elleni antitröszt-perek itt és a tengerentúlon, illetőleg a SCO jogdíjak utáni sóvárgása.
Természetesen azzal sem értek egyet, hogy MyDoom-szerű dolgok szabadulnak rá az Internetre gyakorlatilag napról-napra, de látni kell, hogy vannak ok-okozati összefüggések, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni. -
válasz
.:InnoMan:. #27 üzenetére
MEgint beszedtél 1-2 cuccot???
EMBER!!!!
Már +mondtam, mikor beszedted a Blastert, hogy NE NYISS MEG ISMERETLEN MAILT!!:U:(:((( -
pufi
tag
Szerintem én egyáltalán nem ezt mondtam. Én csak annyit közöltem a magam szerény módján, hogy akinek egy ilyen mértékü vírustámadáshoz annyi a hozzáfüznivalója, hogy szörnyü, de megérdemlik, az csak egy fokkal jobb, mint maga a vírus írója. Továbbá, hogy a kedves informatikus palántáink szerintem inkább fejlödésükkel kéne hogy töltsék az idejüket, mint a nevezett cégek divatból való szidásával. Szerintem elöször valamicskét, egy igazán icurka picurkát fel kéne mutatni (az Abit alaplapok orrba szájba való tuningolásán kívül) és utána ha vannak a saját tapasztalataikon és tudásunon alapuló kritikus megjegyzéseik, akkor annak hangot lehet és KELL adni!
-
pufi
tag
Komolyan mondom, nem értelek benneteket (term. tisztelet a kivételnek) Majd minden hozzászólás leszólja a víruskészítöket, de ezzel egy sorban leírjátok, hogy a két nevezett cég megérdemli, meg provokatív a viselkedésük, meg stb. stb. Szerintem ez a kijelentés legalább annyira kisstílü, mint megírni egy vírust és megtámadni a fél világot. Én elhiszem, hogy marha nagy divat szidni a MS-ot, és most már az SCO-t is, de lássaták már túl saját kicsinyességeteken és nagyon szépen kérek minden kedves nagyon fiatal informatikus palántát, hogy ideje nagyobb részét fordítsa az informatikai tanulására és saját maga fejlesztésére, mint a világcégek szapulására. Tanulni kell, céget alapítani, jó sokat dolgozni, üzletelni és akkor oda lehet csapni annak a csúnya rossz Billy bácsinak, hogy így kéne tisztességesen dolgozni.
Egy informatikus, aki elismeri a Linux létjogosultságát annak ellenére, hogy 20 éve informatikus.
A vírusprogramozók megitélése szerintem (hogy a témához is hozzászóljak) Kínában a leghumánusabb :) = halálbüntetés -
agrarfiatal
senior tag
Szomorú hogy egyes emberek a tudásukat ilyen virusok írására fordítják.
off
jó az új ph-s dizájn már egy hónapja nem voltam
on -
sh4d0w
félisten
Hmm... azért ez az eset is jellemzi a SCO ''hozzáértését'': sok pontatlanul beállított dátum/idő páros miatt előbb indul a támadás, mint azt ők várták és ezáltal kénytelenek voltak leállítani a szervert... és ugye a szerverük nevét megváltoztatták, de az IP-címét már nem... ami valljuk be, elég furcsa ahhoz, hogy tápot adjon mindenféle összeesküvés-elméletnek...
A vírusokról meg annyit, nem lennék meglepődve (bár a vírustörténelemet nem nagyon ismerem), ha anno vmelyik nagy szoftvergyártó keze benne lett volna a ''fejlesztésben'' másolásvédelmi okokból... Ez persze azt sem jelenti, hogy ez olyan nagyon jó, pláne, miután takony script-kiddie-k azt sem tudják, mit árthatnak valójában egy féreg/vírus/blablabla elkészítésével... -
Rawulf
őstag
A nem védekezés nem bűn! :D
-
Jenő
aktív tag
Én személyszerint örülök ennek a vírusnak. Nem értelek titeket. Hogy nem lehet azt megállni, hogy egy ismeretlen feladótól jött csatolt fájlt letöltsetek. Ez vicc. Ha nem lenne a sok lama user nem ölthetne ekkora méreteket a dolog. Saját maguknak csinálják a bajt, akik letöltik a csatolt fájlt, és nem bírnak lefuttatni egy stingert.
-
Polesz
addikt
válasz
Deathcourier #15 üzenetére
Ruszkit nem hiszem, hogy megfognak. Egyébként meg érdekes megközelítés, hogy a SCO, M$ páros keze lenne a dologban. Végülis az m$ ismeri annyira a rendszerét, hogy tudja miként lehessen gyors rohamot intézni ellene...
-
ptiboy
senior tag
-
Szerintem egy valamit elismerhetünk!
Nem volt(ak) hülyegyerek(ek) aki(k) ezt megcsinálták!
Azért valljuk be, az utóbbi idök legsikeresebb virusárol van szó!
DE ennek ellenére nem szeretnék olyan erkölcsi szintre jutni, mint ő(k)! -
Pendragon
csendes tag
Persze, szerintem is rohadtul bosszanto barmilyen virust is megkapni!
De en nem is errol probaltam beszelni, hanem arrol, hogy neha el kene gondolkodni az ok-okozati osszefuggeseken. Jelen esetben szerintem egyaltalan nem kizart hogy a linux es a gnu tarsadalom lejaratasa, ''kriminalizalasa'' a celja ennek a virusnak.
Ja, es persze a masik dolog, hogy azert nem mindenkinek a gepet sikerul megfertozni egy ilyen virussal... -
t-shirt
veterán
A p@raszt ül karbatett kézzel és azt gondolja milyen vicces ilyen férgeket irkálni. :((( Az egyetlen vigaszom hogy az USA-ba letöltendőt kapnak az ilyen ...
-
Pendragon
csendes tag
Nem gusztustalanabb, mint az akit megtamad (SCO,M$).
Persze ettol meg nem szep dolog valoban, de vegre egyszer azon is elgondolkodhatnanak a szegeny szerencsetlen megtamadottak, hogy vajon nem ok provokaljak-e ki ezeket az esemenyeket?
Egyebkent az is lehet hogy az SCO irta, hogy most mindenki sajnalja ot, es a Linuxot is a gonosz tengelyehez sorolhassak. -
robee24
tag
Lesz olyan is hogy mydom kontra mictrosoft 1:0? :C
Az is lehet, hogy majd a user -ek omlasztyák össze a microsoft honlapot mindenki rohan fel a remove tools -ért!:O
Különben utálom a virusokat!
[Szerkesztve] -
ptiboy
senior tag
mindenesetre gusztustalan az ilyene ''ember''
nincs jobb dolga :F
feltűnési viszketegség meg minden -
eddie303
őstag
Hááát... Valami Linux méniek csinálhatta ezt a nyüvet, ha pont Microsoft és SCO ellen
támad...
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged