- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
anulu
félisten
szerintem rövidebb távon ár/teljesítményben az S939-es nF3 250 lap fogja megérni. van rajta AGP, hw tűzfal, milótök. aki meg annyira hcgamer, hogy 2 vidkártya kell neki, az nem fogja a pénzt (vélhetően) sajnálni egy SLI-s rendszertől.
részemről most a kivárásra utazok (meg arra, h legyen péééénzem :DDD) gépemmel minden csont nélkül fut 1280x1024-ben, és ez jó. most nem sürget semmi. -
Nagyon tuti az a VIA chip ott. :DDD
-
Squirrel
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #53 üzenetére
Két-három hetet talán várok, aztán ha jobb nem lesz, marad a Neo2 és a 3500+ Ezek a 3500-asok gondolom 0.13 mikronosak. A 0.09-esek jobban húzhatóak lesznek?
-
Squirrel
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #25 üzenetére
Amugy szerintem kábé 3-4 évre lenne ez a leendő gép, mondjuk addigra mindkét platform elavult lesz :(( de nagyon zavarna, ha most megvenném a neo2-t, aztán 2 hét múlva itt lenne az nf4 lap sokkal jobb szolgáltatásokkal.
-
Squirrel
őstag
Novemberig kijön nf4-es lap pci-express-szel itthon? És ilyen csatis x880xt-k elérhetőek, vagy csak árlistán léteznek?
-
LordX
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #43 üzenetére
Az a, verzió nem nagyon fog létezni, mert nincs ebben AGP, max úgy, ahogy a 915-ben.. vagy HSI chippel :), elvégre nVidia cucc
-
Gorneck
legenda
Játékban, de én már szinte csak netelek, szal most inkább mod a ház belsejében! Oszt meglátjuk...a gépem elég egy darabig (lsd. adataimnál)! 10-20 többlet fps-ért (sztem mindegy, hogy 60 vagy 80) bolond az aki levált egy 3ghz-es p4-et egy 3000+os amd-re vagy csak fanatic (pl: Alvin)! Ha jobb teljesítményt akarnék a jelenlegi konfigomnál és azt A64 terén szeretném megvalósítani, akkor mélyen a pénztárcámba kéne nyúlnom!
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #43 üzenetére
Szerintem a 939es agp-vel!;]
Amúgy az első sztem, bár az kártyaárakat elnézve, aki zsír új konfigot fog venni annak már jöhet a pcix is! -
Sunzi
aktív tag
Az alsó slot valszeg egy 32Bites, de 66MHz-en futni tudó PCI, amibe a sima 33Mhz-es kártyák is belemennek. A PCI-X 64 bites...
-
faster
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #35 üzenetére
Nekem is 9800Pro van, de attól félek egy ilyen PCI-ra ültetett AGP-n nem igazán fog remekelni.
-
dwiki
senior tag
Nem tom tutira (csak azt hogy a G5-ben az van) és csak akkor vettem észe mikor
próbáltam berakni egy SCSI PCI-s kártyát, és nem bent bele... :) Hogy hosszabb arra nem
esküdnék meg, de hogy két ''keresztborda'' van benne az viszont tuti (amiatt nem bent bele
a ''sima'' kártya...) Egész addig a percig nem is tudtam hogy létezik PCI-X...
Viszont mintha a képen csak egy borda lenne - amennyire látszik... -
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #30 üzenetére
Akkor marad alternatívának mostani nf chippel szerelt 939es tokozású lapok vagy egy bika p4es proci! :(
-
Arhel
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #35 üzenetére
ez mi?? :) nekem azt mondtad, hogy már érik az X800 ;]
de az is AGP... :P
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
Te beszélsz, aki negyedévente cserél platformot? ;]
-
Gorneck
legenda
válasz
:D
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #24 üzenetére
nf4es 939nél lesz agp vajon?!
-
Arhel
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #24 üzenetére
nagyon remélem, mert akkor lehet lesz megint platform váltás :D
-
Squirrel
őstag
Basszus nekem novemberig kéne uj gépet venni, eddig msik8n neo2-t akartam 3500+ -os procival meg agb-s x800xt-vel....most mit tegyek majd? várjak pár hetet?
-
dwiki
senior tag
Azok a kicsi fehér izék a ''két PCI Express x1''? A hosszú fekete meg az ''egy x16''? És ha
a ''sima'' PCI-k nem ''simák'' henem PCI-X-ek? (a képről nem nagyon látszik, bár értelme
nem sok volna) -
LordX
veterán
Semmi baj nincs a fotóval.
A Via chip az a kódek. Hip-hip-hurrá, a legjobb minőségű kódek a Via kódekje, a Terratech is ezzel csinálja a hangkártyáit, jobb, mint a Creative kódekjei.
2 db PCIe 1x slotot láthatsz a lapon. 2x slotot még sehol nem láttam, és igazából nincs is, ami ki tudná használni (meg még 1x-re sincs sok chip).
A 2 db 8x slot (mert SLI-ben 2x8 lesz az 1x16-ból) csak az nForce4 SLI chipset fícsörje lesz. -
Goose-T
veterán
Eléggé kacsaszagú ez a fotó. Via chip nForce alaplapon? Hol marad a 2xPCI-E x8/x16 a GF6600/6800 SLI-nek? Nem ezt híresztelték?
-
csudri
őstag
Nekem is ez a bajom, hogy mit kedzjek a sok SATA csatival azon kívül, hogy nagyon fasza warez szervert lehet csinálni mondjuk 8x250gigával. Viszont még mindig kerülgethetem a házban a ******** IDE kábeleket, mert az optikai cuccok csak azt eszik meg. (leszámítva a PX-t persze)
-
Squirrel
őstag
És AGP nem is lesz hozzá? Memóriából meg csak ddr2? vagy abból legalább marad a hagyományos?
-
Ijk
nagyúr
Szép, szép, de majd egyszerre kell vennem procit, alaplapot és videokártyát?
-
Loretto
veterán
egész jó lesz.akkor nf3 konyec? :DDD
-
-
csudri
őstag
Na ez már fincsi! 8 SATA! Az integrált hangcuccról lehet már valamit tudni? Soundstorm szintű lesz vagy jobb/rosszabb?
Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Z906
- Mikrotik routerek
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ford topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged