- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Íme az új Android Auto!
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Squirrel
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #53 üzenetére
Két-három hetet talán várok, aztán ha jobb nem lesz, marad a Neo2 és a 3500+ Ezek a 3500-asok gondolom 0.13 mikronosak. A 0.09-esek jobban húzhatóak lesznek?
-
Squirrel
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #25 üzenetére
Amugy szerintem kábé 3-4 évre lenne ez a leendő gép, mondjuk addigra mindkét platform elavult lesz :(( de nagyon zavarna, ha most megvenném a neo2-t, aztán 2 hét múlva itt lenne az nf4 lap sokkal jobb szolgáltatásokkal.
-
Squirrel
őstag
Novemberig kijön nf4-es lap pci-express-szel itthon? És ilyen csatis x880xt-k elérhetőek, vagy csak árlistán léteznek?
-
Squirrel
őstag
Basszus nekem novemberig kéne uj gépet venni, eddig msik8n neo2-t akartam 3500+ -os procival meg agb-s x800xt-vel....most mit tegyek majd? várjak pár hetet?
-
Squirrel
őstag
És AGP nem is lesz hozzá? Memóriából meg csak ddr2? vagy abból legalább marad a hagyományos?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Íme az új Android Auto!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest