Aktív témák
-
Squirrel
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #53 üzenetére
Két-három hetet talán várok, aztán ha jobb nem lesz, marad a Neo2 és a 3500+ Ezek a 3500-asok gondolom 0.13 mikronosak. A 0.09-esek jobban húzhatóak lesznek?
-
Squirrel
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #25 üzenetére
Amugy szerintem kábé 3-4 évre lenne ez a leendő gép, mondjuk addigra mindkét platform elavult lesz :(( de nagyon zavarna, ha most megvenném a neo2-t, aztán 2 hét múlva itt lenne az nf4 lap sokkal jobb szolgáltatásokkal.
-
Squirrel
őstag
Novemberig kijön nf4-es lap pci-express-szel itthon? És ilyen csatis x880xt-k elérhetőek, vagy csak árlistán léteznek?
-
Squirrel
őstag
Basszus nekem novemberig kéne uj gépet venni, eddig msik8n neo2-t akartam 3500+ -os procival meg agb-s x800xt-vel....most mit tegyek majd? várjak pár hetet?
-
Squirrel
őstag
És AGP nem is lesz hozzá? Memóriából meg csak ddr2? vagy abból legalább marad a hagyományos?
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged