- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Aktív témák
-
Den
veterán
Nem az a megoldás. a radiátor azért melegszik mert forró víz kering benne. Ha azt akarod hogy ne melegedjen, akkor a bejövő csővel ellentétes végén, az alján van egy szelep, vagy lezáró. Na azt szereld le és várd meg míg az összes víz kifolyik, utána nem fog melegedni.
Figyelem! Távfűtéses lakásban sokáig eltarthat mire az összes víz kifolyik. ;] -
Den
veterán
amióta a hírt olvastam azon gondolkozom hogy mit is hűt egy ilyen venti a monitorban? Az az elhelyezés ahogy a képen van, kb az elektronágyúra és az eltérítő tekercsekre megy a légáram meg ha a az elektronika alatta van akkor arra.
Tudomásom szerint az elektronágyút nem hogy hűteni nem kell, de külön fűtés van benne, az elekron áramlás miatt. De ehez csak érdeklődő amatőr szintjén értek tehát lehet hogy tévedek.
Ahogy tudom az eltérítő tekercsek nem melegszenek jelentősen.
Marad az elektronika, azt nem tudom egy modern monitorban mlyen van szal, az passz.
Valami elektroműszerész leírhatná hogy is van ez, mert lehet hogy tévhitben élek. -
Den
veterán
Az a poén mikor egy ilyet ráteszel egy 2-3 éves monitorra és először beindítod. fulladásos halál...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged