Új hozzászólás Aktív témák
-
polika
senior tag
Jó de ez nem változtat a tényen amit írtam hogy a far cry kivételében az összes tesztben egy ilyen SLI-vé moddolt ultra mindig kisebbet teljesített
és ehhez még hozzájárul az is hogy nvidia sose fog officially hozzájárulni ehhez és nekik iszonyú könnyű lenne bármikor berakni egy blacklistet az nforce driverükbe amiben explicite beirkálnák ezeket a deszkákat hogy ezeken ne engedélyezze az SLI-t
aki már SLI-ben gondolkozik az úgyse 50 dolláron meg a bizonytalan moddoláson drive kompatibilitáson fog vacakolni amikor a fő költségét inkább a videókarik jelentik hanem inkább próbál majd videókarit húzni ezerrel meg a drágább alaplapból mindent kifacsarni, szóval szerintem az anados nagy hír nem igazán érint sok embert, engem tuti nem ha már ennyi pénzt kiadok egy deszkáért akkor tutira akarok menni nem csak igáretre
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged