- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
polika
senior tag
Jó de ez nem változtat a tényen amit írtam hogy a far cry kivételében az összes tesztben egy ilyen SLI-vé moddolt ultra mindig kisebbet teljesített
és ehhez még hozzájárul az is hogy nvidia sose fog officially hozzájárulni ehhez és nekik iszonyú könnyű lenne bármikor berakni egy blacklistet az nforce driverükbe amiben explicite beirkálnák ezeket a deszkákat hogy ezeken ne engedélyezze az SLI-t
aki már SLI-ben gondolkozik az úgyse 50 dolláron meg a bizonytalan moddoláson drive kompatibilitáson fog vacakolni amikor a fő költségét inkább a videókarik jelentik hanem inkább próbál majd videókarit húzni ezerrel meg a drágább alaplapból mindent kifacsarni, szóval szerintem az anados nagy hír nem igazán érint sok embert, engem tuti nem ha már ennyi pénzt kiadok egy deszkáért akkor tutira akarok menni nem csak igáretre
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest