- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
FlasH-BacK #7 üzenetére
htpc-be, mobil procira csakis ventilátoros hűtés rak az ember... egy nagyobb borda + jó szellőzés a házban elvisz egy ilyen procit...
-
raszputyin
senior tag
válasz
FlasH-BacK #7 üzenetére
Pedig én is úgy látom, hogy ezen a nivón (t.i. ha valaki mobilprocesszort engedhet meg magának) egyszerűen komolytalan ez a hűtő
a sok pici rövid lapát nem kelt bennem bizalmat az akusztikus tulajdonságaira nézve...
Turion helyett Venice 754 procival meg tudsz annyit takarítani, hogy legyen pénzed komoly hűtésre, és az említett alternatíva is majdnem mobil hőtermelést tekintve. Én rátettem egy AC szörnyet az enyémre, és hát kézre hűvös a borda, hallhatatlan a ventillátor 100-as terhelésen. Igaz, low profile-hoz mást kell találni, de mint olvasható, én túl is lőttem a célon, biztos van jó megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest