- Yettel topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Engem is az zavar hogy komoly oldalak is inkvájrör szintű dolgokkal állnak elő...
A másik dolog meg a hat darab vertex egység. Eddig ATI mindig 2vertex+4pixel shader csomagokból dolgozott (r3xx-es sorozatban végig) és most hogy 6vertex van szerintem több mint valószínű hogy ahhoz 12pixel shader tartozik. A másik dolog meg hogy éppen a pixel shader oldal az miben erősíteni kellene mert az azámolósabb szóval a 6vertex+8pixel aránynak nincs sok értelme.
Harmadik dolog meg a konkurencia. Egyre többet hallani az NV felől 8/2es futószalag felállásról ami 16 pixel shader takar, szóval kötve hiszem hogy ATi megelégszik 8 pixel shaderrel.
OFF
Mókás hogy nem tudnak okosabb fejtegetésekkel előállni a nagy HWoldalak sem, pedig fórum szinten már jó sok helyen régóta 12/1ről beszélnek ATIval kapcsolatban.
ON -
Illissius
tag
Ebben mondjuk van valami. De akkor valószínüleg az a helyzet, hogy valamilyen ATis (akiről az Anand tudja, hogy ATIs, és már régebben is szolgált megbízható infókkal) szegte meg az NDA-t, és küldte Anandék felé. Mindenesetre én nem nézném ki belőlük, hogy alaptalanul tennének ilyen bejelentéseket (többek között mert pletykák eddig is voltak, és nem tettek).
[Szerkesztve] -
Illissius
tag
Az Anand cikkének legelső mondata:
We have just stumbled upon week-old ATI roadmaps confirming and putting to rest a number of the rumors that have been floating around.
Fordítás: Éppen rábukkantok egy hetes ATI útítervekre, (nyugovóra téve? hogyan fordítják... lényege, hogy igazságuk/hamisságuk kiderült) több pletykát is amik mostanában keringtek.
Hogy ebből ő hogyan hozta ki, hogy csak pletyka, azt én nem tudom.
Szerk.: Persze a ''Salt, grain of'' attól még vonatkozik rá, mint ahogy mindenre, de a lényeg hogy ezt komolyabban lehet/kell venni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest