- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
marso
tag
ha most kéne pendrive ot venni, lehet ezt venném, mert nem nagyobb, az sd kártyát meg tudom haszálni máshol is.
csak
1 van pendrive
2 usb 1.1
3 magyarország... ide nem jut el időben semmi jó -
micro
addikt
Nekem pl jól jönne, mert teszek bele SD-t és az jó a fotó masinába is.
Csak az a baj, hogy USB 1.1 :( -
Plumpy
aktív tag
Nekem otthon a gépemben van egy ASUS 6in1 kártyaolvasó, amivel minden féle kártyát tudok olvasni... Na jó XD picture Card-ot nem... Ha fényképezek akkor úgyse töltögetem a képeket sehova, mert elfér, vagy ha nem akkor is van egy másik kártya... Mikor hazaértem bearko, és átpakolom a gépre. De ezt is csak akkor tudja használni, ha ott van a gép előtt. Akkor minek viszi magával? Notebook-ja van? Lehet kapni bankkártya méretű 6in1 olvasót is... Az se foglal nagy helyet... És az is mindenre jó. Nem csak egy (2...) típusú kártyához... Nem látom értelmét. Annyival nem olcsóbb, mint kisebb...
-
Matr x
aktív tag
Az ütésálló usbmeghajtó után meg se lepődök ezen...
A végén az ügyes munkásemberek már kitalálják azt, hogy a kártyád dugod be az usb-be, csak egy matricaszerűséget rá kell ragasztani az érzékelőkre... -
Plumpy
aktív tag
Miért is jó ez nekünk?
Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest