Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
Amit az utolsó bekezdésben írtál, arról szó volt korábban - hogy egy az egyben kihagyják a PC-s lejátszási lehetőséget -, aztán végül az AACS fejlesztők meggyőzték a kiadókat, hogy igenis megoldható a normális key kezelés a PC-s programokban. Erre most meg így sikerült megoldani
- a jövőben viszont biztos hogy másképp oldják meg a trükközést, a processzor regisztereiben eldugott, kevert kulcsokat nehezebb lesz elcsípni.
[Szerkesztve] -
PPeter
addikt
válasz
LeslieG Jr. #17 üzenetére
Tegyél bármilyen védelmet egy akár milyen dologra azt az EMBER úgyis feltörti.
Ugye tudod, hogy ez nem így van? Olvass már utána a kriptográfiának itt-ott. Itt sem törték meg a védelmet. Ha normálisan kezelnék (kezelték volna) a kulcsokat, évekig kellett volna várni hasonló sikerre az új generéációs védelmek feltörésével, kijátszásával kapcsolatban. -
PPeter
addikt
December óta van Blu-ray és január közepe óta HD DVD meghajtó (író) a gépemben. Világröhej, mennyire slendrián annak a két lejátszóprogramnak az AACS kezelése, amit eddig próbálgattam. Én nagyon régóta nem foglalkoztam alacsony szintű program visszafejtéssel, ha úgy tetszik: más programok feltörésével - leszámítva a firmware-eket - de a kulcsok tárolása, kezelése egy kevésbé gyakorlott embernek is úgy világít a memória dumpokon, mint magyar politikus szájában a negrócukor. Korábban rengeteget írtam arról, hogy milyen durva - túl durva - lett a HD DVD/Blu-ray védelme és hogy ezt nem fogják túl hamar megtörni. De úgy látszik nem is kell megtörni, a lejátszószoftverek felől nézve olyan sebezhetően implementálták, hogy az borzalom, annek idején - ha nem is ennyire, de nagyon hasonló módon - így könnyítette meg a Xing lejátszó hibás kulcskezelése a CSS gyors megkerülését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 1 / 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Eladó egyben 17 db HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest