Aktív témák
-
guest
veterán
andorpapa, az árak nem ÓCCCSÓK, hanem ALACCCSONYAK!!!!!!!!!!!!
-
guest
veterán
Sajnos az országba idén behozott /feketén v. szürkén/ ram miatt nem lesz már akkora az áresés mint anno tavaly. Majd megvesszük az akciós áru ramot megint, kiürülnek a boltok-kiürül Európa-drágul a ram. :-)
-
BoGár
tag
Bocsánat, második hozzászólóként nem SD-t akartam írni, hanem DDR-t. Tehát lesz-e még árcsökkenés a DDR-Ramok terén?
-
andorpapa
őstag
Hát na ja, szóval függenek a dolgok az egyéni ügyektől is, én most csak nagy általánosságban beszéltem, sok embert kérdeztem meg, és nagy részük mindig a világpiaci árcsökkenés után 2 héttel jelezte, hogy városában olcsóbbak a RAM-ok.
Gondolom ez függ az adott cég üzletpolitikájától is, elvégre van, aki a Gef3 magasabb árával kompenzálja a kieső összeget, de van, aki meg fix szorzóval operál, vagyis ez alapján változtatja az árakat.
De ahogy én vettem észre, mostanában megint mennek le a RAM árak, a Depo.hu-t is néztem, és egy hét alatt 1 rugót csökkentek az árak. Szóval mennek lefelé, de a sokérintős rendszer (importőr-nagyker-kisker-stb) miatt bizonyára bonyolultabb a dolog. -
andorpapa
őstag
Magyarországon akkora az áreltérés két tetszőleges bolt között, hogy árat nem mernék írni, és a folyamatra sem merek esküdni, de az biztos, hogy itthon még mennek lefele az árak, tehát várhattok.
A cikkben említett áresés hozzánk még nem ért el, ennek kb. 2 hét idő kell, amíg mi is érezhetjük, persze csak akkor, ha a tendencia folytatódik, mert ha hirtelen emelkedni kezdenek a világpiaci árak, akkor a boltosok (alaptalanul) erre hivatkozva árat emelnek.
Szerintem aki SD-t akar venni, az várjon még pár hetet, aztán vegyen. -
Adi
senior tag
Eegen, árat kérünk. Vennék már öreg LX-es itthoni serverembe 4 128 megás PC100-as modult, de valami normálisabbat. :)
-
EG0
aktív tag
Megy még lejebb SDRAM ára, vagy vegyek most?
-
Drizzt
nagyúr
Azért azt nem ártana ideírni, hogy mennyi is lesz mondjuk 256mb sdramddr sdram:(
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mobil flották
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest