- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Szasza
tag
Kedves Parci, az említett cikket (Xbitlabs) közkincssé kívánom tenni az angolul nem tudó olvasók számára is, így hamarosan elkészül a teljes magyar fordítás...:DDD
-
Szasza
tag
Ja és az XBitlabs oldalain, ahol teljes cikket olvashatunk az AMD Socket-A-s procijait támogató chipseteiről [L]http://www.xbitlabs.com/mainboards/socketa-chipsets/[/L] címen, 1200 Mb/sec-et írnak a technológiáról...
Üdv: -
Szasza
tag
A SIS valóban döbbenetes eredményeket produkált az AMD-s DDR-SDRAM-ot támogató fronton, amit javít majd a P4 fronton is. Sajnos jelenleg nincs túl sok SIS-es alaplap - vagy csak én nem tudok róla...Kérdés, ha van ilyen alaplap (rosszul tájékozott vagyok) akko' mennyibe kerül, valamint megéri-e 2x-es áron DDR-t tenni bele...amikor 10-15%-nál nagyobb átlagos teljesítménynövekedést nem remélhetünk tőle!? Jó, szerintem 6Eft különbség is pénz (á 256 MB modul), sokunk nem 1 percet dolgozik ennyiért...:(( Ezen kívül kíváncsi vagyok az egyre inkább vaporware n-force chipekre is...
Üdv:
Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest