- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
Flashcash #31 üzenetére
Ez az új chip annyiban kevesebb a 9700 AIW-től, hogy ebben nem lesz pixel shader egység (viper engine) ami segítené a zajszűrést meg miegymást. Az ATI monstanában nagyon nyomja a home piacot, nemrég jött a HDTV wonder, és most ez az új chip, aminek szerintem az a lényege, hogy az egyre jobban terjedő hordozható gépekbe is bekerüljene a TV tunerek. Az más tészta, hogy lesz-e belőle asztali gépbe szánt verzió. A felsorolt nevek ugyanis nem éppen a különálló tunereikről híresek. Ha majd a Leadtek, Pinnacle és társaik mondják, hogy felhasználják, akkor lesz biztos a különálló tuner.
-
rog
addikt
válasz
Flashcash #29 üzenetére
halló! miről beszélünk tulajdonképpen?!
volt ugye egy hír, az új theater chipről. arra megjegyezted, hogy dejó lesz végre pci-os ati tuner is.
erre én szóltam nemtudván hogy te tudon, hogy nemtudod, hogy tu.. eh.
szóval mégegszer: szóltam, hogy ilyen eddig is létezett.
ez stimmel, vagy sem?
szerintem is.
téma ezen része asszem már hanyagolható is..
azóta megpróbáltam megtudni, hogy milyen a tv-wonder pro. csepegtetett infó mellett már magam is rátaláltam a szükséges infókra. úgyhogy a megválaszolatlan kérdések törölve.
eközben mintegy mellékesen találtam egy theater 200-al épített pci-os kátryát. gondolom ez a tv-wonder usb tesója. csak a marketing mondta hogy nevezzék másnak. de abszolút mellékszál mellékszála azthiszem.
a lényeg hogy van pci-os thater 550 és meg lehet venni nemsokára. bár nem ismerem az anyagi helyzetedet, de megkockáztatom hogy ennek te is és én is ugyanúgy örülünk. és megvan a karácsonyi ajándékunk a családnak ;) -
rog
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Delta Force (2024)
- Diablo IV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest