- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
A szépségen lehet vitatkozni, de az innováción nem. Sajnos osztom a többi Palm felhasználó véleményét, hogy ez a Tungten E2 (nem vagyok hajlandó T5-nek nevezni) nagy gagyi.
A legnagyobb innováció a pendriveja, ami azért nem egy nagy huha. Bár nekem nem fontos, de se dual slot SD ha már nincs WiFi, nincs OS6 rajta (ami tekintve hogy már egy szük éve kijött elég gáz), stb.Cégnek drága (és incs WiFi), privát embernek meg buta és drága.
Nekem egy TE-m van, de tuti hogy nem cserélek. Pal mra jellemző sajnos a lomhaság. Pl. a Palm Professional (!) óta szeretnének a userek több címet rendelni egy névhez, erre X verzió után megcsinálják hogy címet lehet, de telefonakat és email-t nem. OS 6-ig tartott míg rájöttek, hogy ha van valakinek munahelye, otthona és mondjuk egy 2. lakása / nyararló és mindenhol telefon, fax, több email akkor kitör a káosz. Ez jellemző a Palmra sajnos, lassuak. Pedig az OS nagyon tetszik nekem.
De mint tudjuk A Remény hal meg utlóljára...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Windows 10
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Belépőszintű Gamer pc Intel 10. gen.
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő