Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
A szépségen lehet vitatkozni, de az innováción nem. Sajnos osztom a többi Palm felhasználó véleményét, hogy ez a Tungten E2 (nem vagyok hajlandó T5-nek nevezni) nagy gagyi.
A legnagyobb innováció a pendriveja, ami azért nem egy nagy huha. Bár nekem nem fontos, de se dual slot SD ha már nincs WiFi, nincs OS6 rajta (ami tekintve hogy már egy szük éve kijött elég gáz), stb.Cégnek drága (és incs WiFi), privát embernek meg buta és drága.
Nekem egy TE-m van, de tuti hogy nem cserélek. Pal mra jellemző sajnos a lomhaság. Pl. a Palm Professional (!) óta szeretnének a userek több címet rendelni egy névhez, erre X verzió után megcsinálják hogy címet lehet, de telefonakat és email-t nem. OS 6-ig tartott míg rájöttek, hogy ha van valakinek munahelye, otthona és mondjuk egy 2. lakása / nyararló és mindenhol telefon, fax, több email akkor kitör a káosz. Ez jellemző a Palmra sajnos, lassuak. Pedig az OS nagyon tetszik nekem.
De mint tudjuk A Remény hal meg utlóljára...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest