- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Aktív témák
-
WolfByte
tag
MPlayer legalább ingyenes, és bármilyen codec-install nélkül kezeli a videókat, akár bele is nyúlhatsz a forráskódba.
Quicktime skinezhető? Nem igazán.
Egyértelmű hogy nem éri meg az árát, hiszen Microsoft-politikára épül =} -
Polesz
addikt
válasz
zsozsosama #13 üzenetére
És jobban optimalizált mint a quicktime saját lejátszója :DDD
-
rii
nagyúr
válasz
zsozsosama #10 üzenetére
és ez micsoda...? amugy már töltöm .... :)
-
zsozsosama
tag
[L]http://www2.mplayerhq.hu/MPlayer/releases/win32-beta/mingw32-dev-CVS-030601.zip[/L]
-
Shim
őstag
Hű de jó mingyá letöltöm me ez biztos 600%-kal jobb teljesítményt nyújt, jobb képminőség mellett! Mekkora jó!
Csak azt nem vágom minek kellenek ezek a .mov kit. fájlok. Kisebbek, szebbek, jobbak?
És mondjuk az irfanview mé nem játsza le amikor azt mondja h tudja?! Pluginnal persze, de az le is jött a hivatalos weboldalról...és még így se! -
Laslow
senior tag
Ami nekem eszembe jut a Quicktime-ról, az az, hogy használhatatlan, erőforrásigényes, nem felhasználóbarát és bugos.
Nem tudom utálok-e a Quicktime-nál bármilyen szoftvert is jobban... Talán a Real Playert. -
twollah
nagyúr
Kiváncsi vagyok mikor jelenik meg az első cikk amiben közlik a benne található biztonságihibákat.
-
rii
nagyúr
és ez tud má FULL SREEN-t .... lehe en vagyok bena, de nekem az eddigiek nem mentek sehogy sem full-ba ...
-
válasz
gericooper #2 üzenetére
Majd sok pénzt adok ki egy ilyen szoftverért, nem?? Hagyjá' má!
-
Már töltöm is, de mire hazaviszem és kipróbálom, addigra meglesz a fullos krekkelt változat... :))
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OLED monitor topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Napelem
- eBay
- Steam Deck
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest