- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Hege
tag
Hi All!
En is feltettem az uj drivert, de rendesen megizzadtam mire problemamentesen mukodott. Azononban mint kiderult, a hiba nem az uj Catalyst-ben van. Nekem eddig igazabol egyik verzioval sem volt gondom. Mindig felrakom a legujabbat amint megjelenik es rosszabb meg sose lett tole a rendszer (lehet jobb sem :o) )
De ha mar itt vagyok leirom mi volt a gond, hatha sikerul megkimelnem masokat egy kis hajtepestol.
Nos, eddig a 3.8-as volt fent patched ati2mtag.sys tarsasagaban (9500->9700).
Egy par napja valami sotet gondolat szallta meg az agyam es felraktam a WinXp SP1-et (Nem tudom hany verzioja van ez valami sp1a volt, asszem)
Mukodott is minden szépen, mignem jott az uj Cata. Feltelepitem, patch, benchmark, ledobbenes az ertekek lattan...
A csunya Sp1 csak WHQL drivert fogad el. A Cata az is volt viszont a patchelt ati2mtag.sys mar nem es hiaba csinaltam barmi szerencstlen file-val allandoan visszairta a hitelesitett verzioval.
Megoldast az SP1 eltavolitasa jelentett. Azota ujra minden szep es jo :o) Foleg az uj NFS :o)
Udv.:Hege
u.i.: bocs amiert nem kapcsolodot szorosan a temahoz
Aktív témák
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest