Keresés

Aktív témák

• Hege

tag

Hi All!

En is feltettem az uj drivert, de rendesen megizzadtam mire problemamentesen mukodott. Azononban mint kiderult, a hiba nem az uj Catalyst-ben van. Nekem eddig igazabol egyik verzioval sem volt gondom. Mindig felrakom a legujabbat amint megjelenik es rosszabb meg sose lett tole a rendszer (lehet jobb sem :o) )

De ha mar itt vagyok leirom mi volt a gond, hatha sikerul megkimelnem masokat egy kis hajtepestol.

Nos, eddig a 3.8-as volt fent patched ati2mtag.sys tarsasagaban (9500->9700).
    Egy par napja valami sotet gondolat szallta meg az agyam es felraktam a WinXp SP1-et (Nem tudom hany verzioja van ez valami sp1a volt, asszem)

Mukodott is minden szépen, mignem jott az uj Cata. Feltelepitem, patch, benchmark, ledobbenes az ertekek lattan...

A csunya Sp1 csak WHQL drivert fogad el. A Cata az is volt viszont a patchelt ati2mtag.sys mar nem es hiaba csinaltam barmi szerencstlen file-val allandoan visszairta a hitelesitett verzioval.

Megoldast az SP1 eltavolitasa jelentett. Azota ujra minden szep es jo :o) Foleg az uj NFS :o)

Udv.:Hege

u.i.: bocs amiert nem kapcsolodot szorosan a temahoz

Aktív témák