- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
szerinted nomrális egy ilyen kijelentés?Mármint,nem undorító amit a Picipuha (nagybetűvel írtam!:D) művel?És attól még hogy a picipuhát szapoljuk,az nem jelenti azt hogy a wint is,látom erre érzékeny vagy.Mind1,a te dolgod. De az a röhej,hogy az ilyesmivel csak a saját termékét,önmagát járatja le. És az ember szinte visít dühében, meg egyszerűen kiakad,hogy ekkora baromságokat állítanak. Engem a hányinger kerülget az ilyen hazudozástól. Utálom ha hülyének néznek, vagy nézik az embereket. Erre nagyon allergiás vagyok.
-
MUŁĐER
addikt
szerintem az írott média nem egyezik meg a TV-ben láthatóval.És egyetértek avval a véleménnyel,hogy igenis jó néha a véleménynyilvánítás.
Arra a kérdésre pedig,hogy miért ilyen ennek a cikknek a szövege,szerintem az a válasz,hogy akkor,2001-ben még csak indult az oldal,megengedhette magának,de mostmár nem.
Amúgy ehez a hírhez simán jár a véleménynyilvánítás,mert ekkora baromságot nem lehet érzelmek nélkül, objektíven közölni IMHO:D
Hihetelten. Mint egy kabaré. Tiszta röhej. Jézusom:O -
MUŁĐER
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest