- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz666
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #22 üzenetére
szia Peetee!
Megírnád a MSI M677X notebookról(főként teljesítmény) a véleményed?
Előre is köszönöm!
krisztián -
Peetee(tm)
aktív tag
meg fog dögleni a topic....
szépen lassan... -
Peetee(tm)
aktív tag
válasz
macilaci78 #26 üzenetére
üdv
eben a topikban olvashattok a gicsparádéról és tapasztalatairól
[link]
eléggé úgy tünik fikázod a notit, de egyet megsugok neked, hogy Mo-n nem kapható a giccsparádé kristályos változata, szal nem is akkora ratyi a készülék. de különben izlések és pofonok. nekem is ilyen van.... giccsparádé -
macilaci78
nagyúr
válasz
Peetee(tm) #25 üzenetére
Semmi, nem nézzük a totyikot. Úgy tűnik, senki nem vett még ilyen giccsparádét a Ph!-ról, úgyhogy várjuk a tapasztalatokat!
Ha pedig a fedlappal szeretnél valamit kezdeni, akkor ott a Notebook/laptop mod című totyik.
Komolyra fordítva a szót, az MSI név a notebook piacon is a felső-középkategóriába sorolható a minőség a megbízhatóság terén, szóval nem fog lerohadni, lepattogni a festék, pixelesedni a tft, stb... Nyújtani fogják a beépített hw-ek, amiket a tőlük elvárhat az ember, persze noti-viszonylatban. -
Peetee(tm)
aktív tag
akkor most ilyenkor mi van?
-
Peetee(tm)
aktív tag
döglődik a topik emberek?
-
Peetee(tm)
aktív tag
garanciális ügye az msi notiknak hogyan működik? valaki valamit?
-
Peetee(tm)
aktív tag
üdv!
Szal rendeltem egy ilyen notit(MSI M677X), de nem azért mert buzi vagyok, vagy milliárdos, hanem azért mert jó ár értk mutatóval rendelkezik szerintem. nekem a belső összeállítás volt a fontos, azaz hogy mit tud, elviekben holnap érkezik meg hozzám, de mejd elválik, hogy jó vétl volt-e!!??ha valakinek van már saját tapasztalata, vagy esetleh tud olyan magyar vagy külföldi oldalt ahol tesztelték akkor azt szívesen venném! Ha senki semmit nem tud akkor majd én fogom leírni a saját tapasztalatimat... remélem nem lesz rossz vétel
csácsá őstagok.... -
Csapi007
veterán
Hello
Hát ez már elmebaj.
Ki vesz ilyet? Maximum a milliárdosok a feleségüknek...
Vajon ha szerelnék rá egy UV fénycsövet világítna a fedlap? -
lorcsi
veterán
az osztrák, francia, svájci meg német felső osztálybeli magánsulis diákok ezzel henceghetnek a többiek előtt. nekik is van igényük
-
Celtic
tag
Az MSI oldalán ennyit találtam:
''Austrian crystals are known all over the world for their excellent high quality and prismatic intensity.''
De áldja meg őket az ég: milyen kristályokról beszélünk egyáltalán? Mint geológus (és nem mint volt marketinges) engem rendkívül zavar ez a kamukázás. Sima, kétforintos ''hegyikristály'', azaz kvarc (azaz SiO2, szilíciumdioxid)? Vagy topáz esetleg? Olyan ásványféle nincs, hogy ''ausztriai kristály''... -
simonzé
addikt
Nekem csak ennyi ugrott be róla:
óóóóóó mán....
z. -
Muton
addikt
válasz
Senior tag #10 üzenetére
egy afrikai szarka elbírja
-
Ste
addikt
hogy mekkora felárat?
hát jó sokat fognak érte kérni, hiszen exkluzív -
macilaci78
nagyúr
Csak két vázlatos gondolat, ami még eszembe jutott:
Merdzsóba a kalaptartóra jó lösz a!
Vajon garivesztéssel jár-e ha teszem azt a notitáska cip-zárján fennakadna egy-egy kövecske, szóval ha rendeltetésszerű használat közben fel némi természetes kopás... -
karib
addikt
Az egyszerűbb emberek szeretik a csillogó holmikat - nagy piaca lehet ennek a fejlesztésnek.
-
boba6
senior tag
amúgy nem vészes az ára: br.288k
ja, és ezért ez van benne:
AMD Turion X2 TL-52
1 GB DDR2
15,4'' W XGA TFT (1200 x 800)
nVidia GeForce Go 7600
100 GB S-ATA HDD
DVD-RW Super Multi
1.3 Megapixel webcam
+a sallang
[Szerkesztve] -
:AMF:
senior tag
Ettől a kristályberakástól nekem inkább gagyinak tűnik, mint luxuscikknek.
Inkább adjanak hozzá egy aranyrudat... -
nap
addikt
Ez nőknek vagy buziknak való.
-
Szlovi
senior tag
Nocsak,a labancok is betörtek a notebook piacra
Ez a kristályos dolog már egy kicsit túlzás. Mondjuk az MSI amúgy sem az olcsóságáról híres, az ilyen exkluzív cuccoknak is meg van/meg lesz a saját vásárló közönsége
[Szerkesztve] -
macilaci78
nagyúr
Grat! Jó csillogó, hogy minden apró karc meglátszódjon rajta, de sebaj, hála a kristályoknak, már vissza is tud karcolni!
Amúgy ha luxus, akkor miért nem Swarowsky-kristályokkal hintették meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest