- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Hibridnek itt van ez (DTV1800H): [link], és sztem hamarosan kapható is lesz.
Viszont amit én is szívesen látnék, az a PCIe-s változata.
Ki akar ma még PCI-os eszközt venni, mikor (sztem 1-2 éven belül) hamarosan lekerül az alaplapról
Ki akar egy új rendszerbe két-három évente új tunert venni? Csak mert én jól elvagyok a még SN 1 keretén belül anno vett TV2000XPmmel, amit max a DTV1800H PCIe-s változatára cserélnék le. (Szeretnék időben venni egy hibridet, ugyanis amikor egyre több helyen jelenik meg a DTV, egyszerre túl sokan fogják ezen kártyákat keresni - ismervén a magyar nagykereket. - Lsd. SN3 évvégi géphiányok alkatrészhiány! miatt..)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest