- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Azt azért írtam korábban, mert az ODD helyére is lehet akksit tenni. Tudom jól, hogy az ODD nem fogyaszt áramot, ha nincs használva, de nem is termel és csak a helyet fogja.
Az IBM-ek egy részében olyan szépen meg van oldva modulárisra az ODD, egy pöcökkel kijön, meg vissza, ugyanígy mehetne a pótakku is, szőkéknek rózsaszínre kell festeni a pöcköt hozz, ennyi. (Ne kövezzetek meg, tényleg egyszerű lenne kezelni, nem kéne hozzá szakképesítés)
Nem tudom, minek bele az ilyen-olyan ez, meg az. Azért, mert megtehetik. Szükség tényleg nincs rá, illetve a subok igazi célpiacának nincs. De valóban jó dolog néha lementeni, vagy akár ghostolni a merevlemezt, pl a levelezést, céges adatokat, lehet, hogy DVD-re érdemesebb. De azt már kínjában megoldja az ember hálókártyán keresztül, de van USB-s adatkábel is két gép közé, potom 5k. -
sssent
senior tag
A gyári adatok lehúznák az akkuidőt? Ez nekem kicsit túl optimista megközelítésnek tűnik. Aztán meg 5,5 óra akkuidő, úgy hogy közben még akkut is cserélhet az ember - hát ez nálam nem épp a ''nem is rossz'' kategóriába tartozik. Nézzük csak: mondjuk egy TP X60 hasonló kiépítésben, nagykapac akkuval súlyban, árban nagyjából ugyanennyi, az akkuidő cca. másfélszerese, akkucsere nélkül. Az nc4200-al talán valóban nem fair hasonlítgatni a core duo miatt. Mondjuk az elődjét már lehetne, és hááát...
-
orbano
félisten
válasz
Senior tag #20 üzenetére
hehe konkurrálnak az NSE hungáriával?
-
marcee
addikt
válasz
parandroid #17 üzenetére
(Miért, milyen az Acer hazai szervize?)
-
parandroid
félisten
Hm. Az én gépem a gyári 4400 mAh-s akkuval megy 5,5 órát. És egy ugyancsak 4400 mAh-s travel kkut még rá lehet csattintani az aljára.
Ja, optikai meghajtó az nincs benne. Őszintén szólva nem is hiányzik. Vettem egy külső 5,25-ös rack-et és bele egy Pio írót. Úgyse viszem soha sehova, csak az asztalon áll, és kb havonta egyszer van rá szükség. Mármint az optikai meghajtóra.
Persze itt jön a képbe ismét az igények sokfélesége, de tény, hogy a subnotebook soha nem lesz teljes értékű desktop replacement, mint ahogy nem is arra találták ki.
Egyébként a dolog ott bukik meg, hogy még csak nem is olcsó, ennyiért már lehet kapni valódi business class IBM és HP subokat (utóbbiból sem renew-t, vagy asis-t, hanem valóban újat), ami lássuk be, mégiscsak jobb választás, még akkor is, ha eltekintünk az Acer hazai szervizétől...
p -
sssent
senior tag
Az senkit nem zavar, hogy az acer subok még mindig hozzák a szokásos formájukat:
Üzemidejét a gyártó a két energiaforrás egyidejű használatával 5,5 órában adja meg.
Ha jól saccolom így a tömege 1,8-1,9kg lehet. Ez aztán a teljesítmény -
xedos
addikt
Én azt nem értem, hogy egy subnotiba minek 120-as winyó meg duálmagos proci????
-
orbano
félisten
nem tudom miért nem lehet felfogni, hogy az ultrahordozható notebokokba nem szokás optikai meghajtót tenni. hihetetlen, hogy ezen mindenki ki tud akadni. ezt nem arra találták ki, hogy az unatkozó h*lyegyerek a vonaton DVDt nézzen. ezen felül aki egetlen gépnek subnotit használ, az olyat vesz, amihez van dokkoló, amiben szokott lenni ODD, vagy vesz hozzá USBset...
-
Loha
veterán
válasz
Senior tag #8 üzenetére
Van akinek a laptop mellett nincs másik gépe, és szeretne DVD-ket beolvasni, és írni is...
-
AMD Power
titán
Szép meg jó de sajnos sokat nem látok egyik gépből se!
-
i4s
tag
válasz
macilaci78 #3 üzenetére
Miutan uzletasszonyoknak ajanlgatjak, most kepzeld el amikor a holgy elkezdi csatlakoztatani a kulso dvd-t, aztan csak mondogatja: nem ertem, nem ertem, nem megy nem megy....
-
Dale
aktív tag
Szerintem fölösleges bele belső optikai meghajtó, minek, én szinte csak rendszer telepítésre használtam. Legalább azt a helyet is a hűtés szolgálatába lehet állítani és nem lesz olyan kályha mint a MacBook, amit legfeljebb epillálás okán vennék az ölembe...
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
válasz
macilaci78 #3 üzenetére
Azért legalább a lehetőségét megadhatnák. Az én Aceremhez adtak egy ''weight saver-t'', ami egy dummie optikai meghajtó, egy üres műanyagdoboz, ami a meghajtó helyére illeszkedik. Ha valamelyik sportos usernek épp attól a plusz 25 dekától szakad le a munka terhétől görnyedező válla, akkor kiveheti a meghajtót, vagy eleve nem is kér bele, és kész.
Az optikai meghajtó nemigen eszik áramot mikor épp nincs benne lemez, szvsz. -
i4s
tag
De, ha lefujod
Amugy a felszereltsege, nem is rossz, csak ezt nem ertem miert kulso a DVD iro, ekkora meretekhez mar belul is elfert volna.
Osszehasonlitva MacBook (feher) 2Ghz Intel Core Duo, 1GB Ram 120Gb HDD, arban ue es abban benne belso dvd iro van.
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
Egyszínű fekete nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest