- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
valaki?
-
FrezeR
senior tag
sziasztok!
szeretnék nemsokára externetre váltani T-ről. A kérdésem az lenne, hogy mivel most 15.-én jár le a hűségem, akkor a váltást már aznap kezdeményezhetem, vagy várjak másnapig?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy akkor ugye ez ugy megy pontosan, hogy felhivom a -T-t és lemondom a hozzáférésemet ISP váltás keretében, majd utána akár rögtön hivhatom is az Externetet és megrendelem tőlük szintén ISP váltás cimszó alatt?
Köszi -
GD
őstag
-
laca23
csendes tag
enis most valtottam nemreg axeltol hozzajuk, de csak jot tudok irni... nem akarom isteniteni a ceget (valszeg nem csak ok tehetnek rola hogy sima volt), de tenyleg nem volt semmi gubanc. mondjuk azt persze mindenkinek ajanlani tudom, hogy elotte hivja fel oket, es kerdezze meg hogyan is tortenik a valtas, mit kell tenni, mikor kell tenni, stb, segiteni fognak, frankon kedvesek. kb 4 honapja hasznalom naluk, de nekem eddig nagyon bejovos a dolog
-
vtechun
veterán
Mennie kell a szolgaltatovaltasnak, a lenyeg az hogy ugy kell lemondani a jelenleg szolgaltatonal az adsl-t hogy megjegyzi az mber, hogy ISP váltás lesz, majd ha beadta a lemondast akkor 5 napon belul szinten ISP váltás megjelölésével megrendeli a masik szolgaltatonal, fontos, hogy 5 napon belül tegye ezt. Ebben az esetben a vonalon marad az ADSL igy szinte nem veszi eszre az ember, mert ha megszunik a net akkor atirja a hozzaferesi adatokat az uj szolgaltatotol kapottakra es mar megy is. A modemen nem is fog kialudni az ADSL link LED-je... ennyi...
-
erdoke
titán
Nekem a héten megcsinálták. Először csak a sebességemelést vettem észre, pont akkor emeltek, amikor nem voltam itthon 2 napig, valószínűleg pénteken. Tegnapi leválasztás után már nem volt jó az axelerós jelszóm, így át kellett írnom a routerben az externetesre, utána azonnal ment is.
Gyakorlatilag annyira kiesésmentes volt, hogy a család észre se vette.
Ezek alapján a szolgáltatóváltás valóban a korábbiaknak megfelelően zajlik, tehát a tré-kom kártyát cserél a gépében, majd átírják a bejelentkezési adatokat. -
GD
őstag
na majdcsak kiderül ha januárba élesítem az akciót.. mér én vagyok a kísérleti nyúl?
-
GD
őstag
vékáp
nelyó, vékáp -
GD
őstag
valaki? váltott már hozzájuk? help
-
erdoke
titán
Igen, már látom a szolgáltatóváltásos árakat is. Ezt nemrég tehették fel, pár napja még nem volt ott. Jó pont az Externetnek. Januártól csak 20 % ÁFA jön rá, tehát kb. 12.490 bruttó lenne a 3 Mb. Persze ez csak úgy megoldható, hogy a mostani sebességgel átmegy az ember, majd rögtön kéri az emelést.
-
GD
őstag
a topiknyitó cím alapján kérdezem hogy valakinek van e tapasztalata a dologról konkrétan az externetnél.. téonlánytól mennék át.. (havi 3E spórolás)
sürgős, köszi! -
tibibi
őstag
lenne egy kérdésem ha fatáv vonalam van kontroll dijcsomaggal akkor is lehet az externetnél adsl?
-
Kraptor
őstag
Mivan a modemmel olyankor ha tonlineos voltál és externetbe mész? MEgkell venned a modemet Externettől vagy marad a régi?
-
ReJim
őstag
-
twollah
nagyúr
Bővebben: link
Ezert is erdemes. -
Tithian
őstag
Tetszik.
Ha valami bajom lenne a jövőben a T-onlinenál, tudom, hogy kit választok. -
twollah
nagyúr
Vegre vkinek megjott az esze, es nem kell feleslegesen fel le szerelni az ADSL modemet egy szolgaltato valtasnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Reklámblokkolók topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest