- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca23
csendes tag
enis most valtottam nemreg axeltol hozzajuk, de csak jot tudok irni... nem akarom isteniteni a ceget (valszeg nem csak ok tehetnek rola hogy sima volt), de tenyleg nem volt semmi gubanc. mondjuk azt persze mindenkinek ajanlani tudom, hogy elotte hivja fel oket, es kerdezze meg hogyan is tortenik a valtas, mit kell tenni, mikor kell tenni, stb, segiteni fognak, frankon kedvesek. kb 4 honapja hasznalom naluk, de nekem eddig nagyon bejovos a dolog
-
erdoke
titán
Nekem a héten megcsinálták. Először csak a sebességemelést vettem észre, pont akkor emeltek, amikor nem voltam itthon 2 napig, valószínűleg pénteken. Tegnapi leválasztás után már nem volt jó az axelerós jelszóm, így át kellett írnom a routerben az externetesre, utána azonnal ment is.
Gyakorlatilag annyira kiesésmentes volt, hogy a család észre se vette.
Ezek alapján a szolgáltatóváltás valóban a korábbiaknak megfelelően zajlik, tehát a tré-kom kártyát cserél a gépében, majd átírják a bejelentkezési adatokat. -
erdoke
titán
Igen, már látom a szolgáltatóváltásos árakat is. Ezt nemrég tehették fel, pár napja még nem volt ott. Jó pont az Externetnek. Januártól csak 20 % ÁFA jön rá, tehát kb. 12.490 bruttó lenne a 3 Mb. Persze ez csak úgy megoldható, hogy a mostani sebességgel átmegy az ember, majd rögtön kéri az emelést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest