- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
espat
tag
válasz
Alvin_ti4200 #46 üzenetére
A Zalman VNF100 ki van próbálva Sapphire ATI HD 2600XT- n, tokéletesen mukodik. Egy átlagos hutésu dobozban 47 fok nyugalmi állapotban, 67 fok terhelés alatt.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #53 üzenetére
azért annyira nem rossz a teljesitmény, mert a 8800nak a gyári hütője is elég jó, de az tény, hogy drága.
-
Macka
veterán
válasz
Gusztostalan- Szerintem HR-3 Plus - ami majdnem ennek az árnak a feléért szerezhető - jobb nála. 16-K ért meg vízhűtés-blokkot veszek hozzá.
[Szerkesztve] -
Calibos
addikt
válasz
Na akkor rohanok és veszek egyet, hát ezmajdnem ingyen van
-
Alvin_ti4200
félisten
VF1000 review - [link]
Én nem ájultam el tőle, amúgy érkezett Pixelbe, bruttó 16,680 forint -
rocket
nagyúr
VNF100-nal hol van a GPU-val erintkezo terulet? egyik kepen se latom
-
Loha
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #48 üzenetére
Nézegetem a lecsupaszított 2900XT-t, és nekem úgy tűnik ránézésre, hogy semmi akadálya annak, hogy simán felmenjen. Miután majd lehet kapni, biztosan lesz bár emberke akik felpakolját 2900XT-re is ha lehet, vagy addig Zalmanéknál, is állást foglalnak a témában.
-
Loha
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #46 üzenetére
Nem karteleznek, hanem mindegyiket az NV pénzeli
SZVSZ csak arról van szó, hogy túlságosan új még a HD 2900XT, és még nem jöttek ki a rá való hűtők. Zalman is csak most adta ki a 8800-asokhoz való hűtőjét... Egyébként tuti, hogy nem megy fel rá? Mert igaz, hogy nem írják, hogy felmegy, de azt sem írják, hogy nem -
Anthony28
őstag
-
Loha
veterán
válasz
Anthony28 #41 üzenetére
50€ környékén már láttam németben.
A HWSW-s árból kb. 5k-t kell levonni, ha a VNF100 árából indulok ki.
A VF1000-en már van venti, amihez jár fordulatszámszabályzó is, tehát azt nem muszáj venni, RHS88-at meg a HR-03-hoz sem adnak
HR-03-al az a bajom, hogy egy rendes ventivel nagyon sok helyet foglal, ha egyáltalán befér a házamba. Hasonló megoldás a VNF100 is ~7k-ért, vagy az ACC S1, ezekre is kell egy venti és szintén sok helyet foglalnak... VF1000 legnagyobb előnye sztem, hogy ventivel együtt sokkal kevesebb helyet igényel, mint az imént felsoroltak. -
Anthony28
őstag
Hát.....ezt kétlem.
A Thermalright HR-03 Plus jelenleg 12ft + egy jobb venti hozzá 4ft.Ez így 16ft úgy hogy nem a legújabb modell!
Ez a variáció egyébként elgondolkodtató mert ki tudja mikor jön a VF1000 és mennyi lesz.Mert ha 17ft+RHS88+venti akkor azt itt nálunk senki sem fogja megvenni 25ft-ért cakum pakk!
16ft-ot még adok egy HR-03 plus+ventiért.....de többet semmiképp.Egyetlen negatívuma a helyigénye de nálam elférne.
-
Zé_Mester
őstag
a linkelt ár valóban durva, sőt enyhén hajmeresztő
, márcsak ahoz viszonyítva, hogy egy HR-03P jóval olcsóbb.
kíváncsi lennék azért hogy mit is tud pontosan ??? és hogy hol lehet ilyet beszerezni ??? -
Anthony28
őstag
Meg persze a hozzá tartozó ZM-RHS88.......
-
Anthony28
őstag
Tudjátok esetleg hol kapható a VF 1000-es hűtő itt nálunk ?
[Szerkesztve] -
sysrq
őstag
A linkelt ár kicsit lehuzos akart lenni. ~7000 brutto a Pixelben (VNF100) ami mint tudjuk nem éppen olcso hely. De mindegy. Ha mégis vett már valaki, és még nem szerelte össze megtenni hogy kiprobálja összerelhetö ''forditva''. Mivel az én házam fejreálitott, és a höcsöveknek nem a kártyát megkerülve kellene állniuk, hanem forditva.
-
Omega81
senior tag
válasz
bagyulajuve #20 üzenetére
Nos, van ár. A VNF100 13k, a VF1000 pedig 17k(, a 8800-hoz való kiegészítő áráról nincs infóm). [link]
-
Stalker-2572
veterán
Tesztet szeretnék látni
Bár nem hinném, hogy HR-03P-re rávernének
-
waverider
senior tag
VF1000: ezeket a légkavargatókat miért nem lehet valami minőségibb és halkabb megoldással kihozni?
-
zpitta
csendes tag
Igazán kár, hogy a Zalman oldálán még nincs rólla semmi.
-
venember83
nagyúr
AC Silencer-szeru megoldast miert nem alkalmaznak Zalmanek? Annak lenne igazan ertelme, igy, ennek a levegokavargatos rendszernek szinte semmi, szerintem.
Tudom, ezert itt (oruljunkazujzalmannak-topikban) most elastam magam
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
zombikiller #24 üzenetére
Zalman, vagyis drága lesz. Másrészt megrögzötten ragaszkodnak ahhoz az minősíthetetlen légkeverő konstrukcióhoz, mit az OP1-nek gányoltak össze... nem bírom felfogni.
-
zombikiller
tag
Nagyon állat mindkettő csak ne legyenek drágák
-
Iginotus
addikt
Árukra kiváncsi leszek.
-
feka007
veterán
Nagyon jól néz ki a második, igényes vga hűtőket csinál a Zalman.
-
BloodRay
veterán
Gyönyörűek!
Kiváncsi lennék én is egy árra, meg egy tesztre. -
bagyulajuve
addikt
kár hogy nincs ár, mert a HR-03-asér sokallom ~10k-t
-
kovy79
őstag
Szép az a VF1000, de az X2-nél nem hiszem, h sokkal többet tud, de az ára biztos háromszorosa lesz.
-
Ez a VF1000 tetszene, ha átjönne a videókari felső (hátsó oldalára) és akkor a meleget szépen szétterítené. Ott van még procihűtő, kiszívó házventi...
De a kártya alatt csak beszorul a meleg. -
Thomas1
addikt
Ez a passzív hűtő nagyon jól néz ki. Kíváncsi lennék a teljeseítményére, mert azért egy X1800 tud fűteni rendesen...
-
orbano
félisten
szép, az a dedikált hűtés a 8800-ra nagyon szimpi, meg a passzív is. nem mint ha a 7300gt-mre nagyon kéne bármi is
-
sa1234
csendes tag
Sziasztok, kicsit off: Geforce 7800 Gt-hez melyik passzív hűtőt ajánlanátok?
-
Armando_19
őstag
Úgylátszik hogy mostanság a vga túloldalára átivelő megoldások lesznek a nyerők.
De nagyon durcán néznek ki!Kiváncsi vagyok mit hűtenek gyári 8800-akhoz képest.
-
Omega81
senior tag
Az eddig látott képekről nem értettem, hogy a tápellátó- és egyéb áramköri elemeket hogyan fogja lehűteni a VF1000. Így, a külön megvásárolható szettel már valamelyest világos a dolog, csak az a kérdés, mennyi levegőt juttat az a hűtőventi a hűtő közepéről ezekre a tüskékre.
Én bepróbálok egy Thermalright HR03-Plust a 8800GTX-emre, de szívesen látnék majd egy (mini)tesztet, ami a forrófejű óriás hűtésére koncentrál.
Várhatunk még újabb hűtési megoldásokra a 8800 tekintetében más gyártó(k)tól vajon?
fLeSs, lesz teszt? -
Gaben01
őstag
A VF1000 nagyon hasonlít a 7900GTO/GTX hűtésére,ami nem baj,mert az egy nagyon korrekt hűtő.Kifejezetten tetszik mindkét hűtő,a passzív változat teljesítményére kíváncsi lennék.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Szép hűtők, főleg a passzív tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged