- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Engem az érdekelne, hogy mennyire marad az SE emelett a multimédia vonal mellett? Ugyanis én elég szegényesnek érzem az üzleti, illetve átlagos felhasználóknak szánt mobilpalettájukat.
Pl K750i és P910i mellett nemnagyon tudnék mutatni üzleti telefont, csak a rengeteg walkman logóval ellátott zenefont, amire biztos nagy a kereslet, főleg a megfelelő marketing miatt. Igaz jönnek pl az m600 és k800 modellek, de ezeket én feleslegesen nagy multimédiás képességűnek érzem. Véleményem szerint a multimédia rovására menő költséghatékonyabb telefonok iránt is kielégítő lenne/lehetne a kereslet.
Tehát engem ez érdekele, hogy a jövőben terveznek-e az általám megjelölt piaci rész felé nyitni, avagy sem?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest