Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• SandorKS

csendes tag

válasz HERR Z #98 üzenetére

Akkor most konkrétabban fogalmazok:

Az R520m-ig gyakorlatilag az Ericsson volt a vezető a fejlesztésekben. Bár néhol megelőzte egy-egy újítással - ideiglenesen - más gyártó, viszont mindig egy még jobbal rukkolt ki az Ericsson.

Például hosszú ideig a legjobb naptár az Ericsson-é volt! Az összes többi csak silány utánzata volt annak.

Szintén nagyon fontos és jó dolog volt a Profilok létrehozása, és a profil váltás. Nagyon megszerettem eme funkciót. Még ma sem érték utól eme fejlesztésben a SE telókat.

Aztán a hívásszűrés. Itt már árnyaltabb a kép, mivel hosszú ideig az Ericsson volt az egyetlen, majd a Sagem egy sokkal jobb megoldást fejlesztett ki.

Szintén hosszú ideig egyedülálló volt a fix SMS csoport képzés lehetősége is! Számomra nagyon jó volt ezen szolgáltatás. Maximálisan ki is használtam. Nagyon tetszett, hogy 10-ről 15-re bővült a csoport max. létszám kerete.

Aztán szintén csodálatos volt az, hogy a hívásszűréshez fel lehet használni a fix SMS csoportot is! Tudomásom szerint ez ma is párját ritkitó szolgáltatás.

Aztán hosszú ideig egyedül volt az Ericsson azzal is, hogy számokkal is lehetett ugrani a megfelő menü pontokra. Ma már több készülék is használja ezt a rendszert, de az biztos, hogy elsőnek az ericsson vezette be. Én például kimondottan élveztem, hogy pár szám beütésével bármikor be tudtam lépni egy-egy fontos menübe.

Na én ezen ''apróságok'' miatt lettem egyre inkább elkötelezett híve az Ericsson-nak.

Ps.: És ekkor még nem beszéltem a hosszú ideig egyedülálló automata billentyű zárról... És biztos van még pár olyan, amire elsőre nem is emléxem.

• SandorKS

csendes tag

válasz HERR Z #92 üzenetére

Mivel nem a témához szorosan tartozó, ezért jelöltem Off-nak:

Én azért tettem fel a kérdéseimet, mert szerintem fontosak, és lényegre törőek! Mint vezető megszoktam azt, hogy ha valaki nem tudja megmagyarázni azt, hogy valamit miért nem akar beválalni, akkor mellébeszél, lényegtelenségre, elhanyagolhatóságra, vagy éppen ellenséges viszonyulásra hivatkozik...

Sokat elárul az a hozzállásodról, amit itt írtál:
    ''vegyél egy pda-t és egy nokia telefont,''.

Én felállítottam egy rendszert magamnak, amit publikáltam a Yahoo-s oldalamon (az általános részét), és a Yahoo-s SE okostelefonok listának az adatbázisában (az okostelefon kiválasztási szempontokat).

Ezek alapján én finoman azt mondom, hogy az ismeretlennel szembeni ellenkezésed mondatja ezt, és nem pedig a megfontolt érvelő éned... Pláne akkor, ha figyelembe veszed azon mondatomat, amiben írtam, hogy a féltégla óta csak SE telefonom volt (sajátban).

Szerintem az is nagyon furcsa felfogás, hogy ha valami nem tetszik nekem akkor hallgassak róla, mert ha merem felvállalni a véleményem, akkor SE ellenes vagyok, és vegyek inkább Nokia-t...

[Szerkesztve]

• SandorKS

csendes tag

válasz HERR Z #89 üzenetére

Nem jó az érvelés! Mivel ha az új telefonok alapján lehetne ragsorolni, akkor jó ideje a Samsung-nak kellene vezetnie a piacon, mivel csak az első félévben több mint 40 telefont jelentett be...

Az egy másik dolog, és akár ez is lehet egy kérdés, hogy a bejelentés a valós megjelenés között egyre több idő telik el. Miért?

Például legyen ez a 44. kérdésem.

• SandorKS

csendes tag

válasz HERR Z #63 üzenetére

Az üzemidőről annyit, hogy nekem az utolsó két telefonommaml az alábbi adatokat produkáltam:

K700i
    Készenléti idő = 360 óra = 15 nap (papíron)

A gyakorlatban jó ha 4 napot tudott végig üzemelni, de volt olyan, hogy csak 2-2,5 napot bírt. Sok nyúzásra meg már az első nap végén töltőért csipogott!

P910i
    Készenléti idő = 400 óra = 16,7 nap (papíron)

A gyakorlat az, hogy normál használattal 2-2,5 napot bír. Ekkor nem hallgattam MP3-at, nem füleltem be a Kíber Rádiók műsor folyamába! És WAP-zani, illetve NET-ni is csak keveset barangoltam...

Amikor elkezdek mindent csinálni, akkor rögtön a nap végére már teljesen kifexik!

hja és tedd ehhez hozzá, hogy a szabályos tréningeket mindig megcsinálom az aksival, na meg van akkufresh is. Anélkül ugyanis még a hazaérkezésem előtt kikapcsolna a telefonom ...

• DaveNo1

veterán

válasz HERR Z #63 üzenetére

Azért a legújabb középkategoriás telefonok eléggé jó tudásuak lesznek pl z550: bövithető memoria, mp3 lejátszás, 178*220as kijelző. Viszont alsókategoria felsőbb szegmensében tényleg ráférne egy erősítés a gyártóra.
    Divattelefon kérdése engem is érdekelen, de akár ''férfidivatelót'' is eltudnék képzelni megfelelő tudás párosításával. Mondjuk mint az a multkori kép...(asszem SE BlackDiamond)

Aktív témák

Hirdetés