- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
kohi
tag
válasz
Viktor0610 #80 üzenetére
Viktor mindenkit elijjesztettél
Kérdés: Miért van papírzsák a fejeden ?(ez csak ugy
)
Rendes Kérdés: A nokia a jövőben mit tart szem előtt? Értem ez alatt a lassú fejlődést amit azért mondok mert manapság távolkeleten sokkal zúzósabb telókat készítenek mint európában vagy az amcsiknál. Felzárkózik és okosabb telókat gyárt vagy marad az a komótos ''minőség'' gyártó mint ami ma. Remélem érthető. -
m@xsys
senior tag
válasz
Viktor0610 #32 üzenetére
#32-re:
Egy marketingesnek tudom nem ez a feladata, de nem elhanyagolható dolog, hogy milyen a jótállási feltételeket válal egy ilyen nagy cég. Mitől tud jobb lenni a versenytársainál, mitől jobb, ha egyáltalán lehet jobbnak mondani?
Engem ez jobban érdekel, mint, hogy mikor lesz valami újdonság a mobil piacon, mert ez úgy is mindig lesz -
kohi
tag
válasz
Viktor0610 #58 üzenetére
Lehet de eddig csak memory stick karikat használtak ha jól tudom és többnyire az ujjabb készülékek támogatták a régebbi kártyákat is. A nokiánál meg közel sem így működik a dolog
-
Loha
veterán
válasz
Viktor0610 #32 üzenetére
Ha nem teszitek fel vmilyen formában a 6310i -re vonatkozó kérdést, akkor tuti, hogy nem fogok sok időt szánni az interjú elolvasására...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest