- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
Aktív témák
-
m@xsys
senior tag
Egyre kiváncsibb vagyok már erre a beszélgetésre.
Ugye vagyunk egy páran akit érdekel?!
Remélem sok kérdésre kapunk választ és nem lesz mellé beszélés. -
m@xsys
senior tag
válasz
Viktor0610 #32 üzenetére
#32-re:
Egy marketingesnek tudom nem ez a feladata, de nem elhanyagolható dolog, hogy milyen a jótállási feltételeket válal egy ilyen nagy cég. Mitől tud jobb lenni a versenytársainál, mitől jobb, ha egyáltalán lehet jobbnak mondani?
Engem ez jobban érdekel, mint, hogy mikor lesz valami újdonság a mobil piacon, mert ez úgy is mindig lesz -
m@xsys
senior tag
Kedves Úram!
A Nokia ''minőségi'' telefonjai már egy jó ideje nem a régiek, bőven lehet mit kifogásolni rajtuk, föleg az anyagválasztékot és össze szerelést.
Ha az ember kiad egy Nokiáért többet, mint konkurens márkáért, akkor joggal várja el, hogy megbizhatóbb és minőségibb terméket kapjon.
Azt szeretném megtudni, ha ugy hirdetik, hogy a Nokia 2 év gyártói garanciát ad telefonjaira, akkor miért nincs ez feltüntetve a garanciális feltételekben és mire terjed ki ez a 2 év?
Ha a telefon elromlik vagy sw gondja van 3 napon belül, akkor milyen esetben cserélik ki a készüléket? Mennyi idő ez nekem mint vásárlónak?
A 6310i-re igen is lenne igény, maximum egy kicsit kissebb méretben tudnám én elképzelni és számomra nem lenne fontos, hogy színes legyen, inkább megbizhatóbb.
Jelenleg is ez a legjobb Nokia.
A felhasználoknak nincs szükségük 1 napig üzemelő akkumlátorokra!!!
Ebben bőven lenne mit fejlödni.
Elörre is köszönöm a válaszokat.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest