- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
laja
tag
Ja, és itt az idézet a rage3d 16-i híreiből, amiben az ATI driver-írója elismeri, hogy van valamennyi hőmérséklet-növekedés. Nézd meg, még ott van a címlapon:
''We do see a slight increase in temperature in certain cases (3Dmark2003 Nature Scene for example). However any temperature increase is well within our safety range. Investigation continues and we are trying to determine why this change in temperature exists'' -
laja
tag
Mozso, azt hiszem, két dologról beszélünk. Én nem állok le vitatkozni arról, hogy hány fokkal melegíti jobban a driver a kártyát. Arról sem, hogy öli-e a kártyákat meg a monitorokat. Viszont saját tapasztalatomból (a többieknek: lásd a 6. sz. hozzászólásomat) látom, hogy VALAMI gond van a 3.8-asokkal. Az sem lehet véletlen, hogy a rage3d fórumán (meg más fórumokon is) NAGYON SOKAN jelentették ugyanezt a monitorkikapcsolós-képhibás problémát. Ne dugd a homokba a fejed.
Egyébként a linket megnéztem. Sőt nem is kellett, mert a rage3d-nek kb. egy éve napi látogatója vagyok. És a fórumnak is rendszeres hozzászólója. -
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest