Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Horbal

őstag

válasz Godlike #60 üzenetére

Kajak igazad van. Kb két hete vettem meg az x2 vasat 1950pro-val. Na mondom fel is teszem a fear-t. full graffon tökéletesen fut, de nem tetszik, mindenhonnan zavaró fények, meg árnyékok xart se látok, csillog villog áh...vissza fogom butítani, az NFS ándergrand még jó volt szvsz a 2 ratyi lett a MW-ban csak a zsernyákok aprítása volt cool, a Carbon meg felejtős...

Szerettem a HL2 csak a néha kiakadó konzolról újraindítós motorral voltak gondjaim...

[Szerkesztve]

• Horbal

őstag

válasz nyaralasptt #23 üzenetére

Ma is vannak jó játékok csak a legtöbből hiányzik az átütő ötlet...és egy butuska 1-2 órát eltöltök vele játékért nem adok ki több 100k gépre.
    Abból amit írtál:
    Oblivion sztem elég vontatott, bár szép, akkor inkább Gothic de abból is a II volt a király
    Fable nagy király
    C&C 3 ne haragúdj de szvsz e rakás xar, semmi hangulat, semmi kihívás hárdon lazán végigtolható, ratyi videjók, első 3-at néztem meg kb a többi kapta az ESC-et...
    WOW más tészta...de király
    BF nekem nem jött be egyik sem max hálóban...
    FEAR nála jobb nincs (nekem)
    WARHAMMER 40K (abszolút fíling, egyszerűen kikapcsol)

Most egy Overlord nevű kissé más értelmezésű RPG-vel tolom elég jópofa, de 2-3 óra után már ez is fáraszt...kicsit
    Szal nem a játékok kivitelével van a bajom, hanem a mögöttes tartalommal, jó tudom nem az én (mi) korosztályomnak készülnek alapból, de akkor is, szvsz egy pár óra alatt, minden nehézség nélkül végigtolható gáma, amihez semmit nem kell gondolkodni, vagy ügyesnek lenni az nem gáma...

• Horbal

őstag

Sose volt és szvsz nem is lesz HIGH END gépem, pedig szeretek is meg szoktam is játszani, de valahogy nem érint meg ez a nagy grafika hajszolás, talán azért mert már akkor is játszottam amikor még a vektoros grafika volt a nagy szám meg kockafejű pixelszörnyek ugráltak ki a sarkok mögül...és jobb volt mint most...nemtom szvsz semmi ötlet nincs a mai gámékban tisztelet a kivételnek...ami meg a hardver-szoftver témát illeti, egyik sem tehet szemrehányást a másiknak, a szoftveresek elfelejtették az optimalizálás fogalmát (van olyan vas ami mindent elvisz felkiáltással) a hardveresek meg lexarják a közép kategóriát, a csúcs meg szvsz megfizethetetlen/nem éri meg (mert meddig lesz csúcs).
    Én személy szerint ha jó egy játék inkább kicsit lejjebb veszem a graf beállításokat és a játékélményre/témára koncentrálok...

Új hozzászólás Aktív témák