- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horbal
őstag
Kajak igazad van. Kb két hete vettem meg az x2 vasat 1950pro-val. Na mondom fel is teszem a fear-t. full graffon tökéletesen fut, de nem tetszik, mindenhonnan zavaró fények, meg árnyékok xart se látok, csillog villog áh...vissza fogom butítani, az NFS ándergrand még jó volt szvsz a 2 ratyi lett a MW-ban csak a zsernyákok aprítása volt cool, a Carbon meg felejtős...
Szerettem a HL2 csak a néha kiakadó konzolról újraindítós motorral voltak gondjaim...
[Szerkesztve] -
Horbal
őstag
válasz
nyaralasptt #23 üzenetére
Ma is vannak jó játékok csak a legtöbből hiányzik az átütő ötlet...és egy butuska 1-2 órát eltöltök vele játékért nem adok ki több 100k gépre.
Abból amit írtál:
Oblivion sztem elég vontatott, bár szép, akkor inkább Gothic de abból is a II volt a király
Fable nagy király
C&C 3 ne haragúdj de szvsz e rakás xar, semmi hangulat, semmi kihívás hárdon lazán végigtolható, ratyi videjók, első 3-at néztem meg kb a többi kapta az ESC-et...
WOW más tészta...de király
BF nekem nem jött be egyik sem max hálóban...
FEAR nála jobb nincs (nekem)
WARHAMMER 40K (abszolút fíling, egyszerűen kikapcsol)
Most egy Overlord nevű kissé más értelmezésű RPG-vel tolom elég jópofa, de 2-3 óra után már ez is fáraszt...kicsit
Szal nem a játékok kivitelével van a bajom, hanem a mögöttes tartalommal, jó tudom nem az én (mi) korosztályomnak készülnek alapból, de akkor is, szvsz egy pár óra alatt, minden nehézség nélkül végigtolható gáma, amihez semmit nem kell gondolkodni, vagy ügyesnek lenni az nem gáma... -
Horbal
őstag
Sose volt és szvsz nem is lesz HIGH END gépem, pedig szeretek is meg szoktam is játszani, de valahogy nem érint meg ez a nagy grafika hajszolás, talán azért mert már akkor is játszottam amikor még a vektoros grafika volt a nagy szám meg kockafejű pixelszörnyek ugráltak ki a sarkok mögül...és jobb volt mint most...nemtom szvsz semmi ötlet nincs a mai gámékban tisztelet a kivételnek...ami meg a hardver-szoftver témát illeti, egyik sem tehet szemrehányást a másiknak, a szoftveresek elfelejtették az optimalizálás fogalmát (van olyan vas ami mindent elvisz felkiáltással) a hardveresek meg lexarják a közép kategóriát, a csúcs meg szvsz megfizethetetlen/nem éri meg (mert meddig lesz csúcs).
Én személy szerint ha jó egy játék inkább kicsit lejjebb veszem a graf beállításokat és a játékélményre/témára koncentrálok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest