- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyaralasptt
csendes tag
izlesek es pofonok...
en a gothik 2-t kb. 3 orai birtam elviselni, utana ugy felbaszott valami ogre, akit nem birtam kinyirni, hogy inkabb letoroltem...
a morrowind-el ugyan igy voltam /csak ott eppen a leggyokerebb patkanyt se tudtam megolni/, ezert uninstall. ...de annyian dicsertek, hogy felraktam ujra...de 25 ora jatek utan egy kalap szarnak nyilvanitottam /pl.: mai napig nincs belole olyan verzio, ami ne fagyna ki 30 percenkent, raadasul a lathatatlan palyahatarokon megakad az egesz jatek es elkezd tolteni/
...aztan felraktam 3-ad jara is...kb. 300 ora utan fejeztem be, de ugy masfel eve ujra nekialltam az osszes kiegeszitovel egyutt. vegulis nekem az egyik legjobb jatekelmenyem volt
ilyen inditas utan szerintem nem kell magyarazni, hogy az obliviont miert vartam annyira /miatta vettem meg eletem elso felsokategorias kartyajat, ami akkor egy 7800gt volt/. semmi ujdonsag, csak csiszolasok, de igy se lett rossz /remelem a fallout meg jobb lesz...az volt az elso rpg. amivel jatszottam/
szerintem a problemat innen erdemes megfogni:
a jatekok egyre bonyolultabbak --> sok idot igenyel, hogy az ember komolyabban elmelyulhessen bennuk, es kiismerje oket, rajojjon a trukkokre stb. --> a nem tini generacionak ideje van a legkevesebb /kb. mint az olvasas/
c and c 3: en is hardon toltam es az elso ot palya alapjan aszt hittem, hogy megint a szokasos konnyu szar...van olyan palya a vege fele, aminek haromszor mentem neki, pl. amikor meg kell vedeni az idegeneket a GDI-tol, pedig nem ma kezdtem el rts-ekkel jatszani /wc1 a kulturhaz szamitogepen/
ötlet:
ha most egy nagy kiado eloallna egy zsir uj otlettel /like tetris anno/, kb. ki a fasz jatszana vele/fizetne erte. Nagy projektet meg nem fognak kockaztatni. A nagy attores egyebkent is igen ritka az elet minden teruleten /pl. tudomany, muveszet/. inkabb az aprobb finomitasok jellemzoek.
gondolkodas:
mulkor elovettem a myst 2-t. ezuton is uzenem a fejlesztoknek, hogy a jo ***** anyjukat ******* meg. nekem nincs arra idom, hogy a hulye, kreten, direkt szivatos feladvanyaikkal baszkodjak. Egy olyan kalan jatek lenne jo, amiben minden logikus cselekvessel frankon celt lehetne erni...volt is par kiserlet /fahrenheit, long. j. 2./, de azok inkabb interaktiv mozik voltak
kicsit hosszu lett, raadasul off is, ezert bocs
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen videókártyát?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen légkondit a lakásba?
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest