- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
krk
csendes tag
Valóban Fujitsu MVA van benne...
Biztosan nőzött, vagy piált közben -
-
Alan
aktív tag
Hadd nézzem...
...
...igen, DVI-I bemenetei vannak, nem DVI-D (ahogy a cikk írja). Tehát igazad van, ugyanott van az ember, sőt ez így még sokkal királyabb. Csak az ára nem annyira ;)
Egyébként a Samsungnál láttam, hogy 99,999%-os jósági tényezőt garantálnak a (sub)pixelekre. Ez egy ilyen 1600*1200-as böhömnél azt jelenti, hogy akár 57 pixel is hibás lehet, és ezért még nem viheted vissza. Képzeld el, hogy egy csomóban van mind az 57... (Persze ez 57 subpixel, tudom, de akkor is - pl. egy 7*7-es döglött blokkot még elképzelni is rossz...) -
neduddki
nagyúr
HI!
Parci en eszt hijabba nezem nalam, fujicu mva-nak jon be! Lehet, hogy csak rossz linken jarok????
udv
neduddki -
krk
csendes tag
laja:
tökéletesen igazad van, a szaggatás egy marhaság, mert az nem a monitorból ered, hanem a videokártya, processzor, ram elégtelen nagysága okozza. De egyébként azt hiszem nem egy rossz dolog ez a monitor, kár hogy magyarországon az iiyama marketingje nem tulságosan jó (elég kevesen ismerik)... -
The Thing
tag
Viszont játékre nem ajánlják :). De ha azt nézzük nem is olyan drága, ahhoz képest hogy milyen árak voltak egy évvel ezelőtt, tényleg reálissá válik két év mulva hogy elérhető legyen.
-
Alan
aktív tag
Megnéztem a linket és szerintem nincs rajta VGA bemenet. Két DVI bemenete van.
--
Alan -
laja
tag
Csak egy kis szőrszálhasogatás: a szerző szerint a 25 ms-os válaszidő ''szaggatásmentes'' filmlejátszást tesz lehetővé. A valóság ezzel szemben az, hogy gyengébb (magasabb) válaszidővel sem szaggat egy LCD-monitor, hanem a mozgás ''elkenődik'' (blurring, streaking), mert a pixelek nem váltanak elég gyorsan színt. De ez nem szaggatás. Az az, amikor egy játék mondjuk 15 fps-sel megy.
-
emstityu
tag
Na! majd úgy 2 év múlva....:D remélem
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged