- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
WaterLo
aktív tag
Szerintem nem te vagy az egyetlen, bár jómagamnak ritkán jut eszébe :)
Viccen kívül : lehet még kapni valahol? -
Edem
senior tag
Ti is szoktátok olvasgatni a régi hozzászólás(ait)okat, vagy csak nekem vannak ilyen perverzióim? :)
-
Jeeter
csendes tag
sosem értem meg azokat az embereket, akik képesek több mint 100000 forintot kiadni azért, hogy a gépükkel játszanak, és újra megismételni ezt félévenként. Biztos én vagyok a lassú.
-
Jeeter
csendes tag
Nem hiszem el hogy már megint beszopja mindenki ezt a sok szemetet amit a tomshw kreál! Hogy majd a 7500 megveri a GF2 Ultrát? Na ne! Azért nézzétek meg az anandos tesztet is, érdekes, hogy a tomshw mindig valamilyen egészen különleges teszteredményeket produkál, olyanokat, amelyeker soha semmelyik más oldal sem. Bullshit.
-
Igaz, de szerintem mostmár nem érdemes 7500 -at venni főleg az ár miatt...
Egy Gef2/Pro 64MB már most is "elég" olcsó... -
Radír
csendes tag
Aha tényleg nagyon állat lesz ez az új chip de én úgy hallotam hogy van most egy úgy nevezett
Radeon 7500 Ez a kártya alapanyaga egy Radeon VE+Radeon DDR Se Persze ez is 64 MB Ram-al
64 Mb DDR-el.
Nem tom hogy a Radeon SE vel jelölt kártya milyen tulajdonságú, de azt tudom hogy a Radeon VE kártya az alap dupla képernyős VGA tudom mert nekem is az van és nagyon jól remekel 32 MB DDR-el. -
tomika
aktív tag
Hi all!
A tomshardware-en megint van 1 cikk az új Radeon-okról...
www.tomshardware.com -
Nos én az ár miatt mondtam, hogy lehet ui 40k (max 50k) -t szánok majd videokártyára és hát a legjobb amelyik majd beleesik ebbe a sávba (ha meglesz a pénz) azt veszem...
Én is remélem hogy 8500 -am lesz... :) -
válasz
FollowTheORI #11 üzenetére
DirectX 8.1-es kártya. Nem kérdés a támogatás, ha semmilyen ATi-extrát nem támogatnak, akkor is sokkal jobb kártya lehet összességében! 400MHz RAMDAC (betonjó 2D és 3D kép), dualhead, csomó FSAA, HyperZ II, pixel és vertex shaderek, n-patch-ek (truform), stb, stb, stb.
Nem kérdés, hogy nem Gef... :) -
235-260 USD kb 67-75.000 Ft On-Line... :)
Lehet hogy mégse Gef3Ti200 -om lesz ?! :) -
Király !!!
Akkor olcsóbban tudok majd GEF3 -at venni !!!
Jó lesz nekem a GEF3TI200 -is...
Jó az ATI is csak éppen most az NVidia dirigál (Microsoft) így nem biztos hogy lesz kellő software támogatása akárcsak annakidején a RADEON -nál. Az is jó volt csak épp kevés progi használta ki, így viszont nem volt jobb a GEF2 -nél sőt gyengébb is volt , hiába tudott több effektet... -
Gausz
aktív tag
Tehát akkor mindenben többet tud, mint a GF3 Titanium 500? Mennyire megbízható?(Nem ismerem annyira az ATI-t)
-
ityam
őstag
hol lehet tesztet olvasni rola nem tudja valaki?
Mai TESZTET nem a regi beta verzios kartyateszteket.(ugyebar a regiek nem teljesen valodiak voltak,Tomshardware.hu-n irtak) -
400MHz RAMDAC - pengeéles 2D kép, szép színek, 3D-ben is! Az nVidia eddig sem tudott minőségi képet produkálni a legtöbb kártyáján. Igen, a Ge2 Ultrán sem.
Dualhead - az nVidia itt szivatja a népet, hogy csak a kaki mx-be rakja bele.
FSAA - no, az rendes lesz ebben a cuccban (16 féle, programozható).
Őszintén szólva NAGYON zúzós az új cucc, és biztos lesz Radeon 8200, vagy valami ilyesmi. Vagy egy év múlva ugyanez, olcsón. Nekem egy év múlva sem kell jobb, egy ilyen kártya 1600x1200-ban is atomjó képet produkál. -
authenticDViD
tag
Meglepődtem azon, hogy csak 90 db ezrest kell érte lerakni a pultra... Legalább 100-110ezer HUFra számítottam, de sajnos még ezt a "light" árat sem tudnám kipengetni... :(
-
karib
addikt
Eddig egy mega-giga ezerforintos kártya sem tudta igazán megdobogtatni a szívemet, de ez a 8500-as úgy tűnik nagyon ott van.
Ennek ellenére nem rohanok a boltokba :( -
KERO_SAN
aktív tag
Hát ezt jól besuxxolta az nvidia:))
Remélem azért az ára is mérséklődik mert ez azért még eléggé megfizethetetlen:( -
Nowhereman
őstag
Kiváncsi leszek arra, hogy fog ezek után zuhanni a geforce3 csipes kártyák ára!
-
Zsiba
senior tag
-
Ambrosius
tag
Sajnos akármilyen jó lehet ez a kártya, akkor sem lenne rá pénzem :(( . Nem tudom, ki lehet az, aki úgy el van eresztve lével, hogy nyugodt szívvel kiad 90-120ezer forintot egyetlen kártyára, amit szinte csak játékra használna és ami egy-két év múlva már teljesen étéktelennek fog számítani?
-
Zsiba
senior tag
KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:DDD :DDD :DDD :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest