Aktív témák
-
gaboka75
tag
válasz
andorpapa #34 üzenetére
Én tegnap vettem egy FR II-t, tubus nem volr benne, csak fehér paszta alapból rákenve az aljára.
Megtaláltam a hiba okát (lásd feljebb), miért volt melegebb a Falconrock-al mint a WBK-68-al. A FR-on a a bemarást elég paszentosra szabták és az egyik sarok egy kicsit felfeküdt a foglalat mechanikájára. :)
Szétszedtem, összerektam most idle 45, max 49 fok.
A system temp. is eset 3 fokot, ez viszont érdekes. -
gaboka75
tag
válasz
Il Padrone #21 üzenetére
A bordák a PCI slotokra merőlegesek. Tehát lefelé és felfelé fúj. Ház DTK-74P. A CPU hűtő kicsit ráfúj az alaplap ventillátorára, de ez eddig is így volt. Az lehet, hogy a Spire talpa egy kicsit vastagabb mint a WBK talpa volt, így lehet hogy jobban ''elfúj'' fölötte és a chipset venti kap friss levegőt is.
Lehet, hogy ma szétszedem a házat és kiszedem az alaplapot, jobban megnézem, biztos ami biztos. Nincs kedvem leszedni a Falconrockot, majd besz@rtam, míg felkerült a helyére. -
gaboka75
tag
válasz
Il Padrone #18 üzenetére
Csak a CPU hűtőt cseréltem. A Coolink CFT08-as házventit tervezem fordulatszám-szabályzós Enermaxra cserélni.
Az alaplapot nem szedtem ki, így nem tudom rendesen megnézni. A borda alján található kimélyítés is a foglalat megfelelő oldalán van.
Ami viszont furcsa a system temp. 33-34 fokról stabil 30-ra eset le. -
gaboka75
tag
Hello!
Nem pont ide kapcsolódik, de nem akartam új topic-ot nyitni.
Lecseréltem a WBK-68-as ventit egy Spire Falconrock II -re, és a proci hőmérséklete 46 és 49 fokról (idle és max.) 49 és 52 fokra emelkedett. Ez normális? Elvileg a Falconrock nagyobb hűtési teljesítményel rendelkezik. Lehet, hogy kevés ezüstpasztát tettem alá. Proci 1700 XP (Palomino), alaplap 8KHA+.
Ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, szóljon hozzá.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest