- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Tehát a szokásos Acorp nagytorony zárt oldallapokkal és 1333-as Tbirddel? Huhh, akkor a 64 fok szinte csodaközeli állapot! Baromi rossz az Acorp házak szellőzése (sajnos tapasztalat), jelenleg nálam is a Télapónak (bocsánat, Mikulásnak, de végülis mindegy, szóval a szakállas öregnek) szánt lista elején 1 új ház áll. Ha minden jól megy, akkor már áprilisban jöhet az öreg!
Azt szűrtem le a topicból, hogy a gyári spacer baromira nem lett közönségsiker, a userek fele azt sem tudja, hogy mire való, a másik fele pedig nem bízott benne és leszedte. Hát akkor ennyit az innovatív megoldásokról. -
drkeke
csendes tag
Tegnap tettem be egy Breeze-t a gépembe.
1600+-os procit 1740 Mhz-ig (~2100+) vittem fel. És adtam neki egy kis plussz feszt is.
Veszettül csendes a gépem még így is!
Mindíg is zavarrt a folytonos monoton zaj, főleg filmnézés közben. Így már bátrabban merek házimozi rendszert csinálni a gépemből.
Szóval meg vagyok elégedve a hűtővel, mindenkinek ajánlhatom.
És fontos, hogy a pánt nem 1-1, hanem 2-2 fülhöz rögzíti a hűtőt. Tehát aligha eshet így le szállításkor. Ahhoz igencsak sok anyaghiba kell a foglalatban!
:-)))))))))
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest