- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Nem lesz Xiaomi 16
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Sidaries
őstag
válasz
.:SzvData:. #6 üzenetére
A Hungary csapat tagja vagyok.Már kb.másfél éve.
-
Sidaries
őstag
válasz
.:SzvData:. #4 üzenetére
Mondom,mert én is csinálom,Az utóiratodat tekintve te is. 92-nél járok. A Setiről van topic is. Én indítottam.
-
Sidaries
őstag
UFO beszélgetés. Megéri csinálni a Seti-t :)
-
Sidaries
őstag
válasz
.:SzvData:. #1 üzenetére
Igazad van,de Magyarországon magyarul beszélnek.Kevesebb idegen szóval is igazad lett volna.
-
.:SzvData:.
tag
Részemről hajrá ATI!!
Igaz elég nehéz helyzetben van az Nvidia miatt, legalábbis ami a piaci részesedést illeti...(bár ez a mostani europai törekvései hatására biztos változik majd..)
Csupán 2 észrevétel:
-pont most pakolják tele rammal a cardokat amikor annak ára az ''egekbe'' szökik??...
-és egyébbként is mihez kell 128Mb ram 1 populár cardon???....(legjobb tudomásom szerint ha nem valami nagyon proffesional alkalmazásrol van szo akkor még a 64 is bőven elég...ha + ugye vki proffessorkodik akkor nem erőlteti a középkategoriás vga cardot...)
Aktív témák
- Samsung Odyssey Neo G7 4K Gamer Monitor
- LG (34GS95QE-B) 34" UWQHD 240HZ OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (27UQ850V) 4K UHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Fotó állvány eladó
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest