- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
e-biza
őstag
az r300ast tuningolják fel vagy az r350-et butitják le? Tudom hogy ha elöbbi, akkor fenyegeti majd ez a kártya a r9800-at, ha utobbi, akkor meg egy r9500/9600 marad vagy nem? mármit hogy lesz most?
Gaius: igazán nem tudom miért állitassz olyat, amit nem tudsz alátámasztani. Azért mert megkapták az Nv35-öt tesztelésnek, máris mindenki hazudik? Ami a doom3-at illeti, én ugy tudom, hogy Carmack az ATI-t részesiti elönyben,legalábbis mintha olyat mondott volna, hogy elfut majd egy 8500ason. Felmerült bennem a kérdés, hogy akkor miért van benne olyan kapcsolo hogy nv30 és csak r200? :) Azért is érdekes, mert az r300 elöbb kinn volt mint az nv30. Valakinek 5lete van hogy miért nincsen benne r300as kapcsolo?
Szóval ha megnézed azokat az eredményeket mondjuk anandon vagy más oldalon, szinte 100% hogy 4x AA és 8x AF mellett is tesztelték (kivéve a q3at az anandon)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest