- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Jelen!
egyenlőre nem nagyon tudok pozitív tapasztalatokról. Belváros (Baros út sétálóutca) van wifi, a projekt legelejétől, T-mobil,T-com üzletekbe szintén van,asszem ez utóbbiak fizetősek, ha az index.hu-s hír nem hazudik,akkor a 2db győri mekibe is van,szintén fizetős. teljes lefedettségről vagy legalábbis nagy területek lefedettségéről nem hallottam,pedig tök jó lenne,legalább lenne otthon netkapcsolatom...asse érdekelne,ha csak 100-200kbit,Ph!-zni az is épp elég.
Van valahol egy magyar,kimondottan wifi-vel foglalkozó oldal, meg is van:
Bővebben: link, itt megtalálod azt az index-es cikket ill. a szolgáltató honlapját. majd körbekérdezek a győrkörnyéki hw piac topikba, van egy két új arc,hátha ők jobban tájékozottak. Jó lenne nagyon,mikor tél végén olvastam a hírt,néztem is PCI wifi kártyákat,nem túl drágák.
Üdv
Balinov -
erdeya
senior tag
Ha van egy notid, meg belevaló wi-fi kártyád, akkor lecsüccsensz valamelyik népszerűbb téren, vagy a sétálóutca valamelyik sörözőjében oszt nyomod a PH-t. Működik... Fedett helyet viszont csak egyet tudok, tehát esőben nem nyerő. Ráadásul a kiépített hot-spotok közül egy-kettő elég lehetetlen helyen van, ott ahol szerintem ember nem fogja használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged