- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Tasker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Bővebben: link
címen hotspot kereső,szűréssel,klafa! -
Balinov
titán
Jelen!
egyenlőre nem nagyon tudok pozitív tapasztalatokról. Belváros (Baros út sétálóutca) van wifi, a projekt legelejétől, T-mobil,T-com üzletekbe szintén van,asszem ez utóbbiak fizetősek, ha az index.hu-s hír nem hazudik,akkor a 2db győri mekibe is van,szintén fizetős. teljes lefedettségről vagy legalábbis nagy területek lefedettségéről nem hallottam,pedig tök jó lenne,legalább lenne otthon netkapcsolatom...asse érdekelne,ha csak 100-200kbit,Ph!-zni az is épp elég.
Van valahol egy magyar,kimondottan wifi-vel foglalkozó oldal, meg is van:
Bővebben: link, itt megtalálod azt az index-es cikket ill. a szolgáltató honlapját. majd körbekérdezek a győrkörnyéki hw piac topikba, van egy két új arc,hátha ők jobban tájékozottak. Jó lenne nagyon,mikor tél végén olvastam a hírt,néztem is PCI wifi kártyákat,nem túl drágák.
Üdv
Balinov -
erdeya
senior tag
Ha van egy notid, meg belevaló wi-fi kártyád, akkor lecsüccsensz valamelyik népszerűbb téren, vagy a sétálóutca valamelyik sörözőjében oszt nyomod a PH-t. Működik... Fedett helyet viszont csak egyet tudok, tehát esőben nem nyerő. Ráadásul a kiépített hot-spotok közül egy-kettő elég lehetetlen helyen van, ott ahol szerintem ember nem fogja használni.
-
PEPE85
senior tag
Lakik valaki győrben aki tudnak nyilatkozni arról, hogy hogy áll ez a hálózat? Valami tapasztalat?
-
worthless
tag
engem baromir a zavar ha megfigyelnek akarkik. rohadtul orwell jut eszembe rola minden egyes alkalommal. megnyirbaljak a jogaimat a biztonsagom erdekeben, nade kerdes nelkul!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Mini Red / 80% aksi / Független
- Asztali PC R5 4500 RX 580 8GB 16GB DDR4 256GB m.2 640GB HDD
- Eladó TP-LINK AC1750 EAP245 Vezeték nélküli, kétsávos Gigabit-es mennyezetre/falra szerelhető AP
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest