- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
Na, ezeket az árakat és a mai kiskerárakat összehasonlítva valami nem stimmel!
Találtam egy helyet ahol bruttó 59eFt (ezt a boltot ismerem és az árlistájukban raktáron lévőnek van megjelölve) az x2 3800+ és egy másikat ahol 54eFt. Ez a ~65eFt nettó árról történő árcsökkentés érdekesKicsit olyan t*sc*s akció, amikor az akciós táblára a korábbi ár helyett annál nagyobbat írnak, hogy nagyobbnak látszon az akció. Persze lehet, hogy a kisker szerzi be nagyon ügyesen az árut. De hol?
-
Kakumix
senior tag
De ha már sok ember összegyűlt, tudtok ajánlani valami linket ahol érthetően le van írva mi az a Pacifica az AM2-kben és hogyan működik? Leginkább a kérdés második felére érdekel válasz. Hogyan kezelik a virtuális gépet? Hogyan kezelik az oprendszerek a hangkártyát, videókártyát? A vmware-t és hasonlókat ismerem.
[Szerkesztve] -
Kakumix
senior tag
Én nem tudok semmit
Csak olvastam ezt a cikket és most kicsit dühöngök, mert azt írják az x2 3800+-ról, hogy vége. De azért reménykedem még, hogy jó áron le tudom cserélni a 3200+-os procimat egy olyanra, mert néha akadozik a TV tuner-ről történő videórögzítés játék közben -
Kakumix
senior tag
Sajnos jelen esetben nem csak a nyereségükről mondanak le, hanem kifejezetten vesztességesen kéne továbbadniuk. Ettől érthető módon ódzkodni is fognak. Persze lesznek alternatív úton behozott procik alacsonyabb áron és ezek kényszeríteni fogják a nagykereket is árcsökkentésre. De ne hidd, hogy tömegével lesznek a cikkben szereplő árakon (vagy hasonlókon) kapható procik a piacon.
-
Kakumix
senior tag
Ehh, én sem fogok már 3800+-os X2-re fejleszteni! Pedig biztam benne hogy 35-40eFt-ért vehetek egyet, de így hogy leállnak a 939-es gyártásával ez már nem valószínű.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kerékpársportok
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Revolut
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest