- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Most néztem meg az Intelnél a frissített spect.
P4EE Typ termal diss.: 92W. Tc: 64°C
Ez nem kevés, bár én rosszabbra számítottam, de szvsz egy Zallman megbirkózik vele. -
faster
nagyúr
Én nem akarom védeni sem az Intelt, sem a Prescottot, de könyörgöm, számoljátok már ki, egy átlagosnál erősebb gépnél ( ahol ugye egyáltalán szóba jöhet majd a prescott ) mennyit jelent fogyasztásban, hogy 82W (p4 3.2) vagy 103W-ot fogyaszt a proci? Persze monitorral együtt.
Szvsz ha az összes húzott procit visszaállítanák normál órajelre, az többet jelentene a csökkenés irányába. -
faster
nagyúr
Felháborító akkor, ha demagóg módon állsz hozzá. De ha megnézed, hogy pl. egy nap mennyi elektromos áram fogy pl. Budapesten, akkor rájössz, hogy a prescott fogyasztása még ezrelékekben sem mérhető.
Fenntartom a nézetemet, hogy a fogyasztás a hűtés miatt érdekes, nem az anyagi/környezetvédelmi szempontok miatt. -
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #24 üzenetére
1. Szerintem az XP gyártását egyhamar nem állítják le. De majd kiderül.
2. Az AMD eddig abban volt jó, hogy egy csatlakozóba lehetett dugni az alap és a csúcsprociját is. (Most az Opteron sze számoljuk bele), remélem A64-es fronton is ez fog kialakulni belátható időn belül.
3. P4-et érdemes venni, jó kis proci az. Szvsz fél évnél több idő lesz a kifutása. Egyébként a Prescott is elméletileg socket478-as lesz tudtommal.
Szívem szerint most vennék egy P4EE-t meg egy A64fx-51-et és én hasonlítanám össze őket. Tomshw-nek már nem hiszek. :C -
faster
nagyúr
Miért nem 512 MB cache? És akkor RAM se kell hozzá. :)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged