- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
Hja. Kb úgy gondolom, mint AS: én az átlagember alatt - jobb híján - magamat értem. Azt, aki minden alkalmat megragad arra, hogy elmondja, hogy a kamera/rádió/mp3... nem való telefonba, azt nem tekinteném annak, mivel a mobilok fejlődési iránya nagyonis rájuk cáfolt. Ugyanakkor nekik is készülnek megfelelő telefonok, csak azokat bepozicionálják üzleti telefonnak.
Szóval az átlagember alatt én azt értem, aki mindenféle újítást tud értékelni, és minél nagyobb tudású telót vár. Na, ezért várom én a 6233-at (mivel én még formai megoldások közül is erősen a táblafon kialakítást favorizálom), és ezért tartom oly nagyra az N70-et (meg majd a hasonló kialakítású telefonokat).
uff -
Athos07
senior tag
Ezeket természetesen sokan veszik, és gondolom azért nyomatják az ilyen rétegmodelleket egymás után, hogy ezen is túl legyenek. Mostmár az átlagembereknek szánt telefonok kéne, hogy jöjjenek (főleg 6230i utód, N-széria).
Amúgy ezek a divattelók nem csúnyák nálam, de vagy nagyon buták (60-as) vagy nagyon drágák. Nem nekem valóak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged