Ismét három új Nokia modell

A Nokia a mobiltelefonok formatervezésének új területeit kutatva három, a divat által megihletett mobiltelefont mutatott be: a Nokia 7360, a Nokia 7370 és a Nokia 7380 készüléket. A L'Amour sorozat tagjai az ellentétek csodálatos egyvelegét kínálják: a készülékek a kulturális és népművészeti hatásokat a váratlanság felemelő érzésével ötvözik. A kézművességre és a régiségekre utaló jegyek természetes anyagokban, színekben és mintákban öltenek testet, az alkotóelemeknek pedig minden egyes részletét igazi szenvedéllyel dolgozták ki és "gyúrták" össze egésszé.

A Nokia 7380 elegáns és vonzó, gravírozott tükrös felülete, illetve a diszkrét, billentyűzet nélküli telefonálás vonzza a pillantásokat, sőt, a bámuló tekinteteket. A bőrborítás és a tükrös kijelző diszkréten eltakarja a kifinomult technológiát, amely többek között két megapixeles kamerát és hangfelismeréses tárcsázási funkciót is biztosít. A L'Amour kollekció főszereplője, a Nokia 7380 azokat a divatot formáló férfiakat és nőket célozza meg, akik szeretnek a figyelem középpontjába kerülni, és nem bánják, ha az élet nemesebb dolgaira kicsivel többet kell áldozniuk. A modell jellemzői: Tárcsázás billentyűzet nélkül, Két megapixeles négyszeres zoomos kamera, Továbbfejlesztett hangos utasítások, MP3 lejátszó.


7380

 

A Nokia 7380 adók és támogatás nélküli ára várhatóan körülbelül 500 euró lesz. A Nokia 7380 a tervek szerint 2006 első negyedévében kerül az üzletekbe.

A váratlanság érzését magában hordozó Nokia 7370 kifordulva nyílik ki és tárja elénk az elegánsan elrejtett billentyűzetet. Az elegáns fém szegélybe gravírozott csodálatos minták a bőrdíszművesség által inspirált borításra rímelnek, az összhatás pedig a romantikát és az egzotikum érzését sem nélkülözi. A telefon azonban nem csupán a szépségről szól: fejlett technológiák, például 1,3 megapixeles kamera és háromdimenziós hanghatások garantálják, hogy a Nokia 7370 napjaink technológiáját a legfrissebb divattrenddel együtt biztosíthassa. A készülék jellemzői: 1,3 megapixeles, nyolcszoros zoomos kamera, QVGA kijelző, sztereó kihangosító 3D hanghatással, Videó-csengőhangok.


7370

 

A Nokia 7370 adók és támogatás nélküli ára várhatóan körülbelül 300 euró lesz. A Nokia 7370 a tervek szerint 2006 első negyedévében kerül az üzletekbe.

Az anyagok, a grafikák, és a színválaszték garantálja, hogy ez a telefon kitűnik a tömegből. A divatra odafigyelő nők és férfiak értékelik majd a Nokia 7360 minta-, és szín kavalkádját, amelyet tökéletesen kiegészítenek az elegáns tartozékok, többek között szíjak és hordtáskák. A készülék jellemzői: Beépített VGA kamera, Sztereó FM rádió, MP3 csengőhangok.


7360

 

A Nokia 7360 adók és támogatás nélküli ára várhatóan körülbelül 200 euró lesz. A Nokia 7360 a tervek szerint 2006 első negyedévében kerül az üzletekbe.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés