- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
divot
veterán
300 juró, plusz ki tudja mennyi lesz, mire kis hazánkba ér, egy 6GB-os cuccért azért szerintem sok.
-
-
Bővebben: link
MOD: Holnap javítok a képek minőségén, most nagyon leoptimalizáltam őket...
[Szerkesztve] -
-
-
RAM
őstag
telek
-
-
cornfake
aktív tag
válasz
Flashback #16 üzenetére
4,5k afaval a tavrinyalo hozza
hat aki azt irta,hogy unfriendly az nagyon bena lehet,mert nekem is 20perc volt mire egymashozszoktunk
mondjuk ami fura,hogy azt irja,hogy a kepnezegetoben a ffw-rwd gombbal lehet lepegetni a kepek kozott,de nem csinalja
meg tul jol szol,es a bennti gep helyett is ezt hallgatom,de egy tarcsi akksira beruhazok
mondjuk en frissitettem az fw-t de igy is bugos,neha pause utan lassan kapcsol vissza,illetve ma kinyirtam az akksit 6 ora folyamatos zenehallgatas utan
jarogatsz a misticriverre?
majd irj bele a h10-battery poll topicba,kivi vagyok mien..
amugy mien szinu? -
Távir mennyi volt? Azt is VLR-től vetted? Egyébként én piszoksul jó árért vettem. Alig egy hónaposan, nem nyüstölve 45K-ért és még adott a srác hozzá egy 8K-s Sony fülest, (de nem használom, Sennheiser Rulez! ;))
Sok fórumon írták hogy a kezelése ''unfriendly''. Nem tudom, de nekem 1 perc alatt ráállt a kezemre és azért ez többet nyújt az Ipod 4 gombjátólA hangja egyszerűen gyönyörű, aki teheti próbálja ki. A Rádió nagyon jó pestől 40KM-re is tisztán goja a Roxyt! Egyébként először a lejátszó kinézetébe szerettem bele!
-
Érdekes problémával futottam össze, de az Iriver support megoldotta:
This is the one solution that worked for me to get rid of this godrotting ''system files missing'' error
Note:h10 5gb model US version
1.) make sure your USB cabel is plugged into your mainboard. No HUBs or Front USB {because the rear USB is more stable}
2.) Plug in your H10
3.) located H10 in MY COMPUTER
4) Right click on the H10 icon
5.)Select Format
6.)Check to make sure it set to fat32 then begin format
7.) pop a cold one....and wait
8.) after formating is done open iriverplus
9.) use iriver plus to install new firmware, or download manual firmware
10.) Boot her up and start transfering files!
[Szerkesztve] -
-
-
cornfake
aktív tag
megvettem,ha erdekel itt van egy kis leiras hozza,vagy kerdezz emilben
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
mattheus
őstag
Nem lehetne letesztelni egy ilyen lejátszót? Creativ Zen Micro, meg Ipod megvolt, de az Iriver kellene még hozzá....
-
Chandler
senior tag
hali
egy ilyet tervezek mert amcsibol mar 250 $ ert lehet rendelni... ami kevesebb mint 50000 ft, mig itthon olyan 80 korul van
szerintetek honnan lehet hozza aksit venni? -
brainticket
aktív tag
és már itt a 20gb-os verzió is:
Bővebben: link -
pschio
őstag
nem fakadnem sirva en sem ha valaki hozzamvagna egy ilyet!
-
-
_cirmos_
őstag
összebarátkoznék egy ilyennel szívesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest