- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
Sunyi Sanyi #27 üzenetére
Nem, a sima.
Az USA-ban gyakorlatilag az _A_ hdd-s mp3 lejatszo, minden celebrity iPoddal rohangal, rengeteget adnak el belole, es ugye sokat segit, hogy egyedul ez tudja lejatszani az iTunes zeneboltbol szarmazo AAC-ket. Eleg rendesen hozzajarult az Apple tavalyi nyeresegehez.
A mini iPod egyebkent arban nem megy sokkal a sima ala (a nagy 300 USD-tol indul (15 GB), a mini meg 250 (4 GB)), vagyis az arak onnan maskepp latszanak, mint a havi 20 kHUF-bol elo kandos szemszogebol :) -
Den
veterán
válasz
Sunyi Sanyi #24 üzenetére
már vagy egy éve lehet kapni a thomson lyra-t ami hordozható vinyós multimédia lejátszó, játszik mindenféle videofileokat, sőtt asszem felvenni is tud.
-
Sunyi Sanyi
senior tag
válasz
Sunyi Sanyi #27 üzenetére
Azért a Mini iPodra gondoltam mert olvastam, hogy nem győzik gyártani őket annyi a megrendelés.A sima iPod meg szerintem drága a többi hasonló kaliberű társához képest(20GB-os).Vagy nem így van???
-
Sunyi Sanyi
senior tag
válasz
Sunyi Sanyi #24 üzenetére
Mivel már nem bírtam MODolni az elöző hozzászólásokat ezért itt megjegyzem,hogy Offolnom kellett volna!!!:B #23,#24
Most bepotlom!:) -
dabadab
titán
válasz
Sunyi Sanyi #19 üzenetére
Annyira nem szarul, bazi jol megy - az USA-ban.
-
TheVeryGuest
senior tag
válasz
Sunyi Sanyi #18 üzenetére
A színes kijelző meg halál felesleges egy audiolejátszóra. Drágítja + parasztvakításnak jó.
-
TheVeryGuest
senior tag
válasz
Sunyi Sanyi #18 üzenetére
Most nem azér', hogy kötözködjek, de eddig hány HardDiskMan-t nyúztál el, hogy ilyen hozzáértően nyilatkozol a tartósságukról?
-
Sunyi Sanyi
senior tag
válasz
Sunyi Sanyi #13 üzenetére
A Sony Név kötelez ugyebár???DE! Amiért drágább vmivel a hasonló társaihoz képest az azért van mert nagyon megbízhatóak,strapabíróak,és elegánsak!!
Bár Én mostanság legjobban az Irivereket részesítem előnyben. -
Den
veterán
válasz
Sunyi Sanyi #13 üzenetére
igen az ár fontos, de az ipodnál bármi jobb árbam:) a legkisebb 15 gigás ipod 100k és ahhoz nem adnak dokkolót, és az amúgy elég gagyi távirányítót, egy 20 gigás iriver rulz távirányítóval rádióval digitális ki be menettel felvevő képességgel wmv és ogg támogatással 110k...
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest